Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce dieta urmeaza si ce sport practica Rihanna, de arata atat de bine - vezi galeria foto

Ce dieta urmeaza si ce sport practica Rihanna, de arata atat de bine - vezi galeria foto
Recent, la gala premiilor Grammy, Rihanna a afisat un trup intens lucrat si bine proportionat. Rihanna isi mentine forma fizica de invidiat facand sport de trei ori pe saptamana, imbinand mersul pe bicicleta, alergatul pe banda, sariturile cu coarda si sariturile combinate cu flexari ale mainilor si picioarelor. In ceea ce priveste dieta sa, cantareata mananca multe proteine, inclusiv mancare pe baza de boabe de fasole. De asemenea, ea incearca sa manance de cinci ori pe zi, portii de mancare mici.


Harley Pasternak, antrenorul personal al cantaretei, a dezvaluit modul in care artista reuseste sa se mentina intr-o forma fizica de invidiat.

Potrivit lui Harley Pasternak, Rihanna, in varsta de 23 de ani, dace sport, in mod obisnuit, de trei ori pe saptamana, cate 25 de minute. Rutina de intretinere fizica a cantaretei include mersul pe bicicleta, sariturile cu coarda, alergatul pe banda si sariturile combinate cu flexari ale mainilor si picioarelor. Dar cand se afla intr-un loc bun pentru practicarea sportului, cantareata face antrenamente zilnic, cu o durata cuprinsa intre 10 si 30 de minute.

"Ea are o forma a corpului foarte frumoasa in mod natural. Cu persoanele ca ea trebuie sa lucrezi doar pentru reutusuri fine ", a mai spus Harley Pasternak.

El a mai spus ca cele mai multe dintre exercitiile fizice pe care le face in mod obisnuit Rihanna pot fi realizate in camera sa de hotel sau in culise, inainte de a incepe un show. Nici dieta pe care o urmeaza nu este speciala, ci se bazeaza pe teoria ca portiile de mancare trebuie sa fie mici si dese.

"Arata uluitor. Isi imbunatateste in mod constant felul in care arata", a mai spus antrenorul.

Acelasi lucru putem spune si despre vedeta autohtona Nicoleta Luciu, care a urmat o dieta extrem de severa, numkita chiar dieta Nicoleta Luciu.

Rihanna si-a lansat primul material discografic in 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozitie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" si "Disturbia". Inainte de "Loud", lansat in 2010, cantareata a lansat albumul "Rated R", in noiembrie 2009. Albumele sale s-au vandut in peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cantareata a fost recompensata cu noua premii Grammy.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rihanna

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sport

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0