Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce greseli trebuie sa eviti in casnicie

Ce greseli trebuie sa eviti in casnicie
Pare incredibil, dar majoritatea cuplurilor trec prin probleme similare. Iata sase greseli care, daca nu sunt evitate, pot duce cu usurinta la divort.


1. Vorbesti cu prietenele despre ce lucruri ingrozitoare face sotul tau.
Cercetarile arata ca prietenele sunt adesea mai suparate cand cred ca amica lor este tratata necorespunzator decat daca li s-ar intampla aceleasi lucru lor insele. In plus, ele nu inteleg cum tu ca femeie te pozitionezi diferit in relatie fata de barbatul tau. Nu veti ajunge decat sa-l dispretuiti pe acesta din urma, ceea ce nu aduce nimic bun. Solutia este sa-ti limitezi confesiunile despre situatia ta maritala numai catre cateva persoane: o prietena de baza si un terapeut.
2. Crezi ca, daca vorbesti cu sotul tau despre aceste probleme, le vei si rezolva.
Mult prea adesea, femeile cred ca prezentarea problemelor in fata sotilor ii va face pe acestia sa inteleaga cum le afecteaza comportamentul lor. Daca un anumit comportament nu se schimba dupa prima lui mentionare, vrem sa vorbim si mai mult, si mai tare, pentru ca ne gandim ca nu am fost intelese de prima data. Dar barbatii urasc sa fie batuti la cap, mai ales daca nu stiu care e cu adevarat problema. Mai mult, regulile pe care femeile le respecta pentru ceea ce cred ele ca este o conversatie politicoasa si amabila sunt considerate manipulatoare si misterioase de catre barbati. Femeile trag concluzia ca sotilor nu le pasa, tocmai pentru ca nu s-au schimbat dupa o singura conversatie. Solutia: invata abilitatile de comunicare menite sa-i faca pe barbati sa te inteleaga si sa aloci mai mult timp unor activitati distractive.
3. Crezi ca fericirea ta depinde de schimbarea sotului.
Cercetarile arata fericirea chiar creste cand sotul se schimba in mai bine, dar schimbarea are loc in tine prima data. Paradoxal, femeile care se concentreaza sa devina persoana care vor sa fie, si nu pe cum sa-l fac pe sot sa se schimbe, sunt mai fericite pe termen lung. Solutia: concentreaza-te pe a ajunge la cea mai buna versiune a ta. 
4. Traiti vieti paralele.
Trairea unei vieti paralele este panta alunecoasa care va va desparti definitiv. Legaturile maritale sunt intretinute de interesele comune, de straduinta ambilor de a sta cu celalalt. Cuplurile care incearca sa se reconecteze dupa ce fac copii se despart, pentru ca isi dau seama ca nu mai au nimic in comun. Solutia: afla ce este important pentru sotul tau si da-i de stire ce este important pentru tine.
5. Te concentrezi pe ce e gresit.
Exista cupluri in care ambii membri il vad pe celalalt prin lentile negative, asteptandu-se la cei mai rau din partea acestuia. Creierul nostru este foarte abil sa ne faca sa vedem ceea ce vrem sa vedem si suntem mai predispuse sa-l vedem pe sot ca face totul gresit atunci cand deja ne-am format o parere rea despre el. Solutia: Uita-te la sotul tau prin niste ochelari colorati in roz.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre divort

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casnicie

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0