Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri de machiaj pentru ca ochii sa para mai mari

Trucuri de machiaj pentru ca ochii sa para mai mari
Pentru ca ochii sa para mai mari ai nevoie de un machiaj corect. Iata cateva trucuri, de la aplicarea corecta a anticearcanului, pana la alegerea nuantei potrivite de fard si evidentierea genelor cu mascara...


1. Sprancenele
Penseaza corect sprancenele, periaza-le si nu exagera cu conturarea lor, oricat de la moda ar fi acest obicei.

2. Anticearcanul
Incerca o nuanta rozalie sau piersica, in loc de clasicul bej-galben. Fiind culori complementare, nuantele portocalii sunt cele mai potrivite pentru a neutraliza albastriul din zona cearcanelor.

Dupa ce ai aplicat anticearcanul, foloseste o discheta demachianta sau un buretel pentru a estompa bine crema.

3. Fardurile

Foloseste doua nuante diferite, dar din aceasi familie de culori - una mai deschisa si una mai inchisa; aplicandu-le vei obtine automat o zona luminata si una mai umbrita, deci vei avea volum.

Ca regula generala, culoarea deschisa se aplica la baza pleaopei superioare, inspre interior, iar cea mai inchisa inspre exterior si in sus pe arcada.

Pentru un efect interesant, foloseste mai multa culoare pe mijlocul pleoapei si estompeaz-o spre marginile ochilui. La fel poti proceda si cu creionul dermatograf sau tusul. Ai grija insa ca efectul sa ti se potriveasca si sa nu fie prea exagerat.

Ca sa atragi atentia asupra intregului ochi, aplica putin fard deschis si imiediat sub linia genelor de pe pleaoapa inferioara - ochii vor fi mai conturati.

Alegerea fardurilor trebuie sa se faca in functie de culoarea ochilor. ca regula generala, nuantele calde si nisipii sunt potrivite pentru ochii verzi. Rozul si nuantele aurii se potrivesc ochilor caprui, iar cele albastre pot fi folosite de oricine.

Nu folosi farduri inchise in ideea ca  iti vor scoate in evidenta ochii - de fapt, efectul este invers. Uneori, mai ales daca porti ochelari, e bine sa folosesti nuante deschise de farduri si sa accentuezi linia pleaopelor prin linia de dermatograf sau mascara.

Pentru un machiaj minimalist, foloseste un fard pudra cu trei nuante mai inchise decat nuanta pielii tale, pe care sa il aplici pe toata pleoapa si putin pe arcada. Foloseste creion sau tus si mascara. Vei obtine un aspect proaspat, ochi ivor parea mai mari fara prea mut efort si vei arata foarte bine in poze.

O alta idee de machiaj minimalist este sa aplici o nuanta usor stralucitoare de fard pe pleoape si arcada; pentru machiajul de seara, alege nuante de albastru-navy, pruna si gri.

4. Creionul dermatograf

Folosesti de obicei numai creion negru? Incearca si unul albastru. Tonurile de albastru scot in evidenta albul ochilor, deci ii vor face sa para mai mari.

Traseaza linia pleaoapei pana la capatul ochilui, atunci cand folosesti creionul dermatograf, pentru a scoate in evidenta ochiul si a-l face sa para mai mare.

5. Aplica corect mascara

Un machiaj "ca la carte" spune asa: pentru a face genele sa para mai lungi, aplica mascara mai intai pe varfurile genelor; daca vrei sa obtii si impresia de volum, asteapta cateva secunde si aplica mascara si la baza genelor. Atentie insa, ca aceasta tehnica necesita ceva timp, rabdare si experienta.

Daca te grabesti, aplica numai din cateva miscari 3-4 straturi de mascara, de la baza genelor, in afara.

Regula generala, in toate cazurile, e sa aplici mai multe straturi de mascara in zona dispre exteriorul fetei.

Nu e nevoie sa folosesti aparatul de curbat gene. Exista un truc pe care implica numai aplicatorul de mascara si care se face astfel: cand aplici mascara pe gene, tine aplicatorul pe varfuri si tine-le 3-4 secunde in sus, foarte aproape de arcada.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre machiaj

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ochi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mari

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mascara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre creion

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0