- 2 piepturi de pui
- o cana de lapte
- o cana de pesmet sau fulgi de porumb maruntiti (eu prefer pesmetul pt ca nu imi
plac chiar atat de crocanti)
- o jumatate de cana de parmezan ras
- o jumatate de cana de faina
- 1 ou
Se taie puiul in bucatele patrate sau dreptunghiulare, destul de mici ca dimensiuni, ca orice Chicken Nuggets. Se bate oul impreuna cu laptele si se condimenteaza cu verdeturi, sare, piper si alte condimente pentru pui. Bucatile de pui se lasa la marinat in acest amestec aproximativ 30 de minute.
Intr-o punga inchisa ermetic se amesteca pesmetul, parmezanul si faina, iar bucatile de pui, scoase de la marinat, se introduc in aceasta punga si se scutura bine pe toate partile pana cand bucatile de pui sunt acoperite complet. Se prajesc si se servesc cu diferite sosuri.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
