- 2 piepturi de pui
- o cana de lapte
- o cana de pesmet sau fulgi de porumb maruntiti (eu prefer pesmetul pt ca nu imi
plac chiar atat de crocanti)
- o jumatate de cana de parmezan ras
- o jumatate de cana de faina
- 1 ou
Se taie puiul in bucatele patrate sau dreptunghiulare, destul de mici ca dimensiuni, ca orice Chicken Nuggets. Se bate oul impreuna cu laptele si se condimenteaza cu verdeturi, sare, piper si alte condimente pentru pui. Bucatile de pui se lasa la marinat in acest amestec aproximativ 30 de minute.
Intr-o punga inchisa ermetic se amesteca pesmetul, parmezanul si faina, iar bucatile de pui, scoase de la marinat, se introduc in aceasta punga si se scutura bine pe toate partile pana cand bucatile de pui sunt acoperite complet. Se prajesc si se servesc cu diferite sosuri.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.63
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!