- 1 1/4 cana frisca;
- 1 cana lapte;
- 300-400 g paine;
- 3 oua;
- 1 albus;
- 200-300 g zahar;
- 2 cani piure de dovleac;
- 1 cana stafide hidratate (lasate in apa, cel putin 1 ora);
- 3 linguri unt;
- 1/2 lingurita scortisoara;
- 1/2 lingurita nucsoara;
- esenta de vanilie;
Unge cu unt un vas yena, taie cubulete painea si aseaz-o in vas.
Amesteca laptele cu frisca si toarna deasupra, apoi lasa deoparte. Mixeaza ouale, albusul, zaharul, piureul de dovleac si apoi fierbe la bain-marie pana cand se topeste zaharul. Incorporeaza si stafidele, scortisoara si nucsoara si intinde peste painea din vasul yena. Se da la cuptor pentru 40-60 de minute si se serveste rece, cu frisca sau sirop de afine.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!