Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum citim limbajul trupului

Cum citim limbajul trupului
Indiferent daca de abia ai inceput o relatie sau sunteti iubiti de mai multa vreme, trebuie sa citesti ghidul semnalelor pe care ti le trimite prin gesturi, spre a fi pregatita pentru orice situatie.


La prima intalnire


Are umerii si pieptul aplecate spre tine, chiar daca se uita in alta parte: fie ca esti tu, prietena ta cea mai buna sau doar o halba cu bere, directia in care este indreptata partea superioara a trupului unui barbat arata ce-l intereseaza.


Se uita luuuuuung la tine: poti sa crezi linistita ca e pierdut dupa tine, dar, de fapt, se joaca. A sustine privirea cuiva mai mult de cinci secunde nu este o atitudine naturala, asa ca pazeste-te! Vrea sa ajunga in pat cu tine.


Zambeste in coltul gurii: sunt sanse mari ca tipul sa nu vrea sa se implice intr-o relatie de durata. Ranjetul arata ca nu este sincer, spun psihologii. Fiecare parte a fetei spune o alta poveste.


La intalnirile ulterioare


Isi intinde palma catre tine: cand isi indreapta mana spre tine cu palma in sus, stii ca l-ai prins. La propriu si la figurat, incearca sa ajunga la sufletul tau si sa creeze o legatura la un nivel emotional profund. Si mai bine: creierul nostru raspunde la semnalele trimise de maini extrem de prompt (dispunem chiar de o regiune speciala care analizeaza formele mainilor), asa ca vei simti dragostea.


Te tine de mana in public si e mandru de asta: vrea sa arate lumii ca esti a lui. Asta arata ca e tipul de barbat care vrea sa se implice pe termen lung.


Se apleaca inspre tine: un barbat care doreste apropierea fizica, iti invadeaza spatiul personal. Daca distanta dintre voi e sub lungimea bratelor lui, il vei vedea cum incepe sa-si linga buzele, semn ca-i este foame... de tine.


Intr-o relatie de durata


Isi sincronizeaza mersul cu al tau: daca mergeti pe strada brata la brat, unul langa altul, veti respira armonie la nivel de cuplu. Daca va tineti reciproc de mijloc, inseamna nu numai ca sunteti iubiti, ci si prieteni.


Iti cuprinde chipul cu palmele: acesta este un gest care tradeaza sentimente foarte puternice. Nu este o reactie pe care o planuiesti, ci o dorinta care te copleseste si te conduce singura.


Te saruta pe frunte: un adevarat romantic, tipul asta iti va gati cina (la lumina lumanarilor) si te va intreba si cum a fost ziua ta.


In pat


Saruturile sale sunt foarte moi si delicate: nu stie cum sa te abordeze, vrea sa-ti arate ca este un domn.


Se uita adanc in ochii tai: e al tau cu totul. Pentru el nu contezi numai la nivel fizic, ci si psihic.


Doarme pe burta: barbatii de acest tip sunt pasionali si au multa energie. E un tip practic, punctual si de succes. Se prea poate insa aiba o personalitate dominanta si sa-i placa sa fie la carma tot timpul.


Pe butuci


In timp ce te saruta, isi stinge un cascat: e clar cu mintea in alta parte. Nu prea il interesezi.


Se uita in sus, spre stanga: data viitoare cand ii pui o intrebare serioasa, fii atenta in ce directie i se indreapta privirea. Daca se uita in dreapta sus insemna ca-si scormoneste mintea dupa un raspuns. Daca insa se uita in stanga asta arata ca inventeaza.


Isi atinge nasul sau se joaca cu urechile: daca partenerul tau se joaca cu nasul sau cu urechile, fara sa sufere de vreo alergie, trebuie sa te pui in garda. Daca un barbat te insala si vrea sa ascunda asta, sangele i se urca spre fata, urechile si nasul devin fierbinti si, astfel, el va simti involuntar nevoia sa le atinga.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.43 din 5 - 80 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre limbajul trupului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0