Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa pui mana pe barbatul potrivit

Cum sa pui mana pe barbatul potrivit
Ai avut mai multe relatii, dar toate au esuat? Te-ai saturat sa-l tot astepti pe Fat-Frumos sa vina sa te salveze? De ce nu iesi in lume sa cauti tu singura? Iti oferim noi si cateva strategii utile.


1. Traieste-ti viata.
Cel mai bun lucru pe care oricine il poate face pentru a fi mai atractiv este sa duca o viata interesanta, plina. Doar oamenii cu un caracter extrem de manipulator vor sa fie impreuna cu cineva care nu are niciun hobby, niciun prieten, niciun interes. Gandeste-te la ce-ti place: ti-ar placea sa fii cu un barbat care merge cu bicicleta, care urca muntele in weekend, care calatoreste, canta la violoncel si ia lectii de tango sau cu unul care zace pe canapea jucandu-se pe tableta? Aplica-ti si tie aceleasi standarde. Dezvolta-ti pasiuni si nu uita de ele in clipa in care intalnesti pe cineva. 
2. Cauta in locurile potrivite.
Incearca sa-ti imaginezi tipul de barbat pe care-l cauti. Fa o lista, in capul careia ar trebui sa fie urmatoarele carcateristici: responsabil, respectuos si onest. Apoi intra in detalii mai putin esentiale, cum ar fi culoarea parului sau inaltimea de peste 1,80. apoi gandeste-te unde ar putea sa-si petreaca timpul genul asta de barbat? La un bar, pe terasa, la un curs de yoga, intr-o galerie de arta? Fa o lista cu 10 locuri unde ar putea fi viitorul tau sot si viziteaza-le cat de des posibil. Nu uita sa continui sa-ti traiesti viata ta interesanta. Poate ti-ai gasit deja perechea la cursul de olarit.
3. Uita de trecutul dureros.
Nu te uita la un nou partener cu scepticism, chiar daca ai suferit in trecut. Invata sa administrezi durerea emotionala si sa privesti relatia noua cu inima deschisa si cu increderea pe care poate o merita.
4. Imbraca-te in orice te face pe tine sa te simti bine.
Cu alte cuvinte, nu te simti obligata sa prti haine provocatoare, doar pentru a atrage vreun barbat. Si gandeste-te in felul urmator: daca te imbraci ca o lady, vei atrage barbatii care stiu sa aprecieze o lady.
5. Rafineaza-ti tehnica de flirtat.
Cand vezi un barbat care-ti place, asigura-te ca aveti contact vizual, apoi zambeste-i. Daca este rusinos, poti sa-i faci cu ochiul. Daca pare jenat si evita contactul vizual, alege-ti o alta tinta. Odata ce se apropie de tine, relaxeaza-te. Este randul lui sa-ti vorbeasca. Poti glumi, poti sa-l tachinezi, dar nu exagera. Daca inca iti mai place de el dupa ce l-ai vazut si de aproape si te face si sa razi, poti sa-l atingi usor pe brat. Daca se retrage, diminueaza-ti si tu limbajul trupului. Trebuie sa intelegi faptul ca barbatilor le place ca ei sa fie cei care initiaza primul sarut, care cer prima intalnire etc. Nu te teme insa sa-i dai numarul de telefon, caci asta este un gest inofensiv, nu o cerere in casatorie.
6. Asigura-te ca sunteti compatibili.
Odata ce relatia voastra inmugureste, intreaba-l ce vrea de la viata. Ce are de gand sa faca pentru a-si implini obiectivele? Va intalniti undeva? Nu trece cu vederea discrepante majore (cum ar fi problema copiilor) in speranta ca se va schimba ulterior.
7. Nu te grabi sa ajungi la „pentru totdeauna”.
Cuplurile rezistente nu sunt acelea care se casatoresc inca in perioada in care simt fluturasi in stomac, ci cele care s-au casatorit dupa ce dragostea lor a devenit mai asezata. Femeile au ceva de invatat de la barbatul stereotip: e bine sa te distrezi un pic in viata, inainte de a te aseza la casa ta. Apoi, este indicat sa aveti si intalniri neserioase, in care sa nu discutati planuri despre viitor. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.45 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbatul potrivit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femeie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0