Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fa-l sa se indragosteasca de tine

Fa-l sa se indragosteasca de tine
Vine o vreme cand, desi iti place sa fii singura, intalnesti un barbat care-ti face inima sa bata mai repede. Nu exista un timp potrivit sau nepotrivit pentru a te indragosti. Se intampla pur si simplu. Si apoi nu-ti mai doresti nimic altceva decat sa fii langa el. Dar ce te faci daca lui nu-i pasa? Este vreun mod prin care sa-l faci sa fie al tau?


1. Fii tu insati
Prima regula este sa fii tu insati. Daca te va iubi pentru ceva anume, fa in asa fel incat acel ceva sa fie caracterul tau si mintea ta sclipitoare. Nu pretinde ca esti altcineva. Isi va da seama ca l-ai pacalit de indata ce te plictisesti sa joci rolul femeii vietii lui, se va simti tradat si probabil va pleca. Respecta-te pe tine insati!
2. Aranjeaza-te, pentru a arata minunat
Prima impresie conteaza. Daca esti mereu ca scoasa din cutie, viata iti va fi mai usoara. Daca esti una dintre acelea care nu fac diferenta intre eyeliner si mascare, e vremea sa te lasi pe mana prietenelor si a kit-urilor lor de machiaj. Incearca si arata-i care sunt punctele tale forte. Accentueaza-ti calitatile. Nu insista asupra experientelor negative/ defectelor cand abia incepeti sa va cunoasteti. 
3. Fa-l sa aiba incredere in sine
Barbatii sunt pur si simplu vrajiti de complimente. Daca reusesti sa il faci sa aiba incredere in sine, ai gasit calea catre inima lui. Incurajeaza-l sa faca lucrurile la care se pricepe si asculta mereu ce are de spus.
4. Lasa-l sa aiba grija de tine
Chiar daca nu ai aceasta impresie, partea ta vulnerabila este unul dintre cei mai importanti factori care il fac pe un barbat sa se indragosteasca de tine. Asa ca da-i ocazia sa te ajute cand ai prea multe de facut si sa faca planuri pentru voi.
5. Fa fata situatiilor stresante cu umor
Daca reusesti sa faci fata situatiilor stresante pastrandu-ti simtul umorului, va fi cu siguranta cucerit. Barbatii adora femeile care stiu sa ii faca sa se simta relaxati si care au un talent in a rezolva diferite probleme. Imbunatateste-ti abilitatile de comunicare si evita certurile penibile cu partenerul tau.
6. Cunoaste-i prietenii
Pentru a-i cuceri inima, incearca sa le-o cuceresti ep a prietenilor lui prima data. Prietenia este importanta pentru barbate. Fii sigura ca apleaca urechea la ce-i spun prietenii si ca sfaturile acestora ii influenteaza deciziile. Deci, pentru a ajunge la el, trebuie sa treci de furcile prieteniei.
7. Intreaba-l despre el
Barbatilor le plac femeile care le cer opinia, deoarece le place sa vorbeasca despre ceea ce cunosc mai bine. Daca stii ca il pasioneaza un domeniu anume, intreba-l ce a mai citit despre asta sau ce s-a mai intamplat nou in domeniul respectiv. Curiozitatea ta va fi rasplatita.
8. Limbajul trupului
Zambeste mult. Fii vesela si fericita. Plimba-ti degetele peste buze sau fata pentru a-i atrage atentia in acel punct. Atinge-ti parul, vorbeste cu o voce senzuala si flirteaza usor daca poti face acest lucru. Imbraca-te atragator si nu ii va fi prea usor sa te scoata din minte.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.94 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre indragostesti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prima impresie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prieteni

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inima

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0