Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa fii mai frumoasa peste noapte? Iata ritualurile-minune!

de Viorica Ghinea la 2020-06-15
Cum sa fii mai frumoasa peste noapte? Iata ritualurile-minune!
“Somnul de frumusete” nu este o simpla sintagma, ci reprezinta o realitate. Pe perioada somnului, celulele pielii se regenereaza, corpul produce mai mult colagen si scade riscul de aparitie a cosurilor. Iata cum poti sa devii mai frumoasa peste noapte!


Cum sa fii mai frumoasa: ghid de ingrijire pentru noapte


1. Rasfata-te cu o masca de aloe vera

Gelul de aloe vera este recunoscut pentru proprietatile terapeutice pe care le are asupra pielii si nu numai. Acest ingredient naturist hidrateaza pielea intens, lasand-o moale si catifelata, trateaza acneea si atenueaza ridurile. Dar vestea cea mai buna este ca acesta este potrivit pentru toate tipurile de piele, de la cea mixta pana la cea sensibila. Tot ce trebuie sa faci este sa extragi gelul din frunzele plantei. Daca nu o ai in casa, gasesti ingredientul la magazinele naturiste. Aplica gelul ca atare pe fata seara, inainte de culcare, si lasa-l sa actioneze timp de 10-15 minute. Dupa aceea indeparteaza-l cu apa rece si tamponeaza usor fata cu un prosop curat. Iti vei adora pielea a doua zi!

2. Aplica o masca cu vitamina E pentru pielea de sub ochi

Pentru a preveni aparitia ridurilor si a estompa pungile de sub ochi, pielea din aceasta zona are nevoie de o ingrijire speciala. Nu iti trebuie produse beauty care iti dau bugetul peste cap, ci doar masca naturista potrivita. Nu trebuie decat sa aplici vitamina E uleioasa pe pielea de sub ochi si sa lasi ingredientul sa actioneze peste noapte. Nu aplica mai mult de una ori doua picaturi pe piele. Este suficient sa apelezi la acest ritual o data pe saptamana pentru a obtine un efect fresh.

3. Foloseste ulei de ricin pe gene si sprancene

Uleiul de ricin este un remediu de baza in ingrijirea parului, astfel ca nu ar trebui sa iti lipseasca din ritualul tau. Daca te intrebi cum poti sa fii mai frumoasa cu ajutorul acestui ingredient, afla ca este suficient sa il aplici intr-o cantitate mica pe gene si pe sprancene. Il poti intinde pe firele de par fie cu degetele, fie cu o periuta de la un rimel mai vechi. Acestea vor creste mai dese si mai groase dupa doar cateva saptamani.

4. Aplica ulei de cocos pe buze

Nu neglija ingrijirea buzelor pe timpul noptii. Avand in vedere ca acestea nu prezinta glande sebacee, sunt mult mai predispuse la deshidratare si uscare. De aceea este indicat ca pe timpul noptii, cand nu poti sa mai consumi lichide, sa aplici ulei de cocos. Dimineata, cand te vei trezi, iti vei simti buzele mai catifelate ca niciodata. Inca o veste buna este ca aceasta senzatie se va mentine pe durata intregii zile.

5. Hidrateaza-ti parul

Podoaba capilara suporta peste zi actiunea mai multor factori nocivi, de la mediul poluant pana la stres si utilizarea unor produse de styling. Ca sa fii mai frumoasa, rasfat-o cu un spray pe baza de otet de mere. Amesteca-l cu apa, folosind cantitati egale, si toarna-l intr-un recipient cu pulverizator. Ai nevoie de doar cateva pufuri aplicate inainte de culcare pentru ca parul tau sa fie dimineata mai fin, mai stralucitor si mai usor de aranjat.

6. Nu uita de maini si de talpi.

Multe femei isi ingrijesc cu sfintenie tenul, insa uita cu desavarsire de maini si de talpi. Pentru infrumusetarea mainilor, realizeaza un gomaj cu ulei de masline si malai, dupa aceea pune niste manusi speciale si da-le jos dimineata. De asemenea, iti poti masa unghiile si cuticulele cu putin ulei de masline.

Depunerile de piele moarta de pe talpi nu sunt deloc estetice, astfel ca ar trebui sa iti ingrijesti picioarele ca la carte. Curata-le dupa fiecare dus cu o piatra ponce, dupa care ingrijeste-ti talpile cu ulei de masline ori de cocos. Pentru ca acesta sa isi faca efectul mai bine, dormi cu sosete in picioare.

De acum incolo nu te vei mai intreba cum sa fii mai frumoasa, pentru ca detii deja secretele de aur ale ingrijirii pe timp de noapte.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.23 din 5 - 15 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea pielii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei de cocos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre riduri

Cele mai citite articole

Oamenii de stiinta spun ca aproximativ jumatate din variatiile personalitatii umane sunt definite ...
Pentru un cuplu casatorit, iubirea trece prin diferite stadii de-a lungul timpului, de aceea ...
Iti oferim mai jos un model de cerere de angajare. Iata cum trebuie sa formulezi aceasta cerere!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016