Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti creasca parul mai repede

de Sunt Fericita la 2019-08-13
Cum sa iti creasca parul mai repede
Daca iti doresti sa iti creasca mai repede podoaba capilara, atunci mai jos iti spunem cateva recomandari utile. Cum sa te bucuri de un par lung si sanatos intr-un timp scurt!


Sunt foarte multe femei care isi doresc sa poarte un par lung si bogat, insa in ciuda eforturilor de ingrijire tot nu reusesc sa obtina acest lucru. Produsele de styling  pe care le folosesc  in exces, dar si factorii externi pot afecta calitatea firului de par, motiv pentru care podoaba capilara nu creste. Iata cateva recomandari care iti vor imbogati podoaba capilara.
 
  • Spala-ti parul mai rar. Sa iti speli parul in fiecare zi nu este o solutie atunci cand vrei sa iti creasca podoaba capilara mai repede. O data cu spalarea si uscarea zilnica vei diminua si grasimea naturala pe care o emana scalpul. Acel sebum de la radacini are un rol de protectie asupra podoabei capilare si ii asigura o crestere optima. Este recomandat sa iti speli parul de doua, maxim trei ori pe saptamana.

 
  • Nu mai folosi tratamente chimice. Renunta sa iti mai decolorezi ori sa iti vopsesti parul atat de des atunci cand iti doresti ca podoaba capilara sa iti creasca mai repede. Procedurile chimice agreseaza foliculul parului si poate duce la uscarea si implicit caderea parului. Daca iti doresti sa iti vopsesti parul, specialistii recomanda sa faci aceasta procedura o data la sase saptamani si sa aplici vopseaua doar la radacini, iar pe lungimea parului sa nu o lasi mai mult de cinci minute.

 
  • Tunde-ti parul cand luna este in crestere. Este un mit pe care il auzim frecvent, asa ca de ce sa nu il incercam, nu-i asa? Se spune ca luna, atunci cand este in crestere, influenteaza mareele si cresterea parului. Asadar, daca iti doresti ca podoaba capilara sa ti se regenereze mai repede, atunci apeleaza la acest mic truc.

 
  • Maseaza-ti scalpul. Stim deja faptul ca masajul stimuleaza fluxul sangvin. Este un lucru general valabil si la nivelul scalpului, daca iti masezi scalpul cate cinci minute in fiecare zi. O poti face cu varful degetelor, pe parul uscat ori cu ajutorul uleiurilor bogate in nutrienti precum cel de masline sau de cocos.

 
  • Atentie ce medicamente consumi. Sunt medicamente care pot provoca o crestere lenta a parului, iar acestea sunt: tratamentele pentru depresie, artrita, guta, tensiune si chiar anticonceptionalele.

 
  • Atentie la alimentatie. O dieta alimentara echilibrata iti va stimula cresterea parului. Asadar, obisnuieste-te sa introduci in alimentatie vitamina A,B,C,D, E, dar si acizii grasi Omega 3, zinc si magneziu.
 
 
  • Renunta la vicii. Chiar daca nu ai crede, alcoolul, fumatul, cafeaua si chiar consumul de bauturi carbogazoase iti ingreuneaza metabolismul si diminueaza potentialul de crestere a parului.

 
  • Renunta la produsele de styiling. Uscatorul de par, ondulatorul, clipsurile de par sunt produse care ingreuneaza firul de par si duc la incetinirea cresterii. Evita sa le folosesti in exces si limiteaza-te doar la produsele de care ai cu adevarat nevoie.

 
Ia in calcul si faptul ca parul nu se regenereaza peste noapte. Ai nevoie de timp pentru a vedea rezultatele, insa asigura-te ca il mentii sanatos pe lungime, dar si la radacina.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.38 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0