Cand vine vorba de pomii fructiferi, acestia trebuie si ei sa treaca printr-o actiune de curatare: se taie crengile uscate, se indeparteaza bucatile bolnave de scoarta sau fructele putrezite de pe ramuri. Uscaturile trebuie neaparat arse, pentru ca sunt sursa de boli si daunatori.
Alte resturi vegetale din gradina, asa cum sunt frunzele sau fructele cazute (dar sanatoase), nu trebuie arse, ci folosite ca ingrasamant, in compostare. La fel, plantele anuale trebuie smulse din pamant, cu radacina cu tot, si adaugate in recipientul cu compost.
Curatarea gradinii poate continua apoi cu protejarea pomilor sau altor specii de plante, in functie de necesitatile fiecareia. Tot la capitolul curatarea gradinii intra si curatarea ghivecelor care au stat afara in sezonul calduros si pregatirea pentru mutarea lor in sera sau in casa; adunarea decoratiunilor de gradina care nu pot ramane afara pe timpul iernii si a uneltelor de gradina.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
