Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dr. Oz: 5 beneficii uimitoare ale ghimbirului

Dr. Oz: 5 beneficii uimitoare ale ghimbirului
Ghimbirul ofera o multime de beneficii sanatatii: imbunatateste digestia, intareste imunitatea organismului si are efect antiinflamator.


Cunoscut pentru proprietatile sale culinare si aroma sa inconfundabila, ghimbirul si-a dovedit eficienta si in medicina naturista. Ceaiul de ghimbir este recomandat pentru tratarea numeroaselor afectiuni: sensibilitate la frig, dureri de gat, raceala, gripa, reumatism, indigestie, gastrita, balonare, etc.
In emisiunea sa, “The Dr. Oz Show”, celebrul doctor a prezentat 5 beneficii uimitoare ale ghimbirului. Vi le prezentam mai jos:
1. Imbunatateste digestia
Ceaiul de ghimbir actioneaza eficient asupra tranzitului intestinal si contribuie la detoxifierea organismului. In zilele caniculare te poti racori cu o limonada cu ghimbir.
2. Calmeaza greturile matinale care apar la femeile insarcinate
Ghimbirul este un adevarat super-aliment, fiind folosit de sute de ani in tratarea artritei si reducerea greturilor matinale.
3. Calmeaza durerile abdominale
Ceaiul de ghimbir imbunatateste digestia, indeparteaza durerile abdominale si elimina toxinele. Se beau 2-3 cani de ceai pe zi.
Bogat in potasiu si mangan, intareste imunitatea si rezistenta in fata bolilor. O cana de ceai de ghimbir bauta in fiecare dimineata este ideala pentru un sistem digestiv sanatos.
4. Are efect antiinflamator
Ghimbirul contine un compus numit gingerol care reduce tensiunea arteriala si imbunateste circulatia sangelui. Acesta poate fi folosit la tratarea migrenelor si a artritei, reducand inflamatiile.
5. Intareste sistemul imunitar
Ghimbirul reduce inflamatiile, relaxeaza arterele si imbunatateste circulatia sangelui. Iata o reteta de smoothie bun si sanatos, din grapefruit, ghimbir si portocala, pentru un mic dejun sanatos.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.42 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre medicina naturista

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dr oz

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre limonada cu ghimbir

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre the dr. oz show

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0