Ce trebuie sa mancam in aceasta dieta - meniu pentru 3 zile
Prima zi
Mic dejun: un iaurt natural cu migdale si felii de pere;
Pranz: piept de pui la gratar cu o salata de cruditati + un pahar cu suc de pere;
Gustare: seminte de dovleac;
Cina: 3 pere (nu trebuie consumate mai tarziu de ora 19:00).
A doua zi
Mic dejun: salata de fructe (mere, pere, iaurt, miere)
Pranz: supa de legume
Gustare: compot de pere pregatit in casa
Cina: salata cu gorgonzola, pere si nuci
A treia zi
Mic dejun: smoothie cu avocado si pere
Pranz: peste cu legume sote + un pahar cu suc de pere
Gustare: 2 pere
Cina: supa-crema de rosii
In celelalte zile, la micul dejun mai poti consuma ceai verde cu o felie de paine integrala cu dulceata, branza cu rosii, oua fierte, etc.
Alte idei pentru pranz si cina: salata de sfecla rosie, salata bulgareasca, salata cu avocado si ton, supa de linte, supa de fasole, sote de spanac, etc.
Important este ca pe parcursul dietei sa consumi cat mai multe pere sub forma de sucuri, smoothie-uri; le poti adauga in compoturi, tarte, salate de fructe sau le poti pregati la cuptor, cu nuci.
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
