Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tu cum ajungi la greutatea ideala?

de Petru Scraba la 2014-05-05
Tu cum ajungi la greutatea ideala?
Nu este greu sa reusesti sa slabesti cateva kilograme. Inainte de nunta cumnatei, iti faci supa de varza si stai mai mult pe tron decat in randul lumii, dar merita, caci vei incapea in rochia fara spate in care tu crezi ca vei arata uluitor. Exagerez, bineinteles, dar vreau sa te scutur bine si sa te fac sa intelegi ca trupul perfect nu vine decat la pachet cu o sanatate beton, cu o excelenta forma fizica si mentala.


Si acum iti spun si secretul dupa care ai tanjit atata amar de vreme: dieta ideala este dieta anotimpurilor! Toate alimentele sanatoase ale lumii sunt legate de un anumit sezon. Imagineaza-ti cum ar fi sa vezi o gradina de legume in toiul iernii! Acum imagineaza-ti aceeasi gradina intr-o zi insorita de vara. Cat de diferit stau lucrurile in aceste doua sezoane ale anului!
Pentru ecologisti, anotimpurile sunt considerate o sursa naturala de diversitate. Schimbarile conditiilor de crestere a legumelor si fructelor de la primavara la vara sau toamna sunt considerate esentiale pentru echilibrarea resurselor pamantului si a formelor sale de viata. 
Numai ca astazi ne este usor sa uitam de anotimpuri atunci cand mancam. Procesarea alimentara si distrubutia globala de alimente ne pune la dispozitie tot felul de produse tot timpul anului. Rafturile supermarketurilor arata la fel si in decembrie, si in iulie.
Intr-un studiu efectuat in 1997 de Ministerul Agriculturii si Pescuitului din Marea Britanie a aratat diferente semnificative intre continutul de nutrienti ai laptelui pasteurizat vara versus iarna. Cantitatea de iod este mai mare iarna, cea de beta carotene este mai mare vara. Ministerul a descoperit ca aceste diferente in compozitia laptelui se datoreaza in principal diferentelor din dieta vacilor. Similar, cercetatorii japonezi au relevat diferente mari in continutul de vitamina C al spanacului din timpul verii fata de cel din timpul iernii.
Ce inseamna asta pentru tine? Adopta dieta anotimpurilor. Bucura-te la maximum de nutrientii alimentelor facandu-ti un meniu pe anotimpuri. In diferite parti ale lumii si chiar in regiuni diferite ale aceleiasi tari, acest meniu poate varia. Daca vrei sa afli mai multe, comanda chiar acum “Secretele dietei in functie de anotimpuri”!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei


Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Cele mai citite articole

Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016