Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa slabesti 5 kilograme intr-o saptamana? Urmeaza dieta indiana!

de Alina Ilie la 2016-11-08
Vrei sa slabesti 5 kilograme intr-o saptamana? Urmeaza dieta indiana!
Este una dintre cele mai de succes diete pentru ca promite sa te slabeasca sanatos in scurt timp. Vei reusi sa pierzi 5 kilograme intr-o saptamana! Aceasta dieta presupune consumul de alimente care imbunatatesc rata metabolica a organismului.


Atunci cand iti stabilesti planul alimentar trebuie sa iei in considerare mai multi factori importanti: varsta, greutatea, rata metabolismului, nivelul de activitate, starea de sanatate.

De asemenea, modul de a gati mancarea are un rol cheie in procesul de pierdere in greutate. Se va evita consumul alimentelor prajite deoarece ingreuneaza digestia.

Mai mult, succesul oricarui plan de dieta depinde si de aportul de alimente. Dieta hranitoare si echilibrata, care ofera organismului vitamine, minerale, proteine, carbohidrati si grasimi esentiale ajuta la accelerarea arderilor interne.

O regula importanta este de a nu mananca doua zile la rand acelasi fel de mancare. In fiecare zi trebuie sa mananci altceva decat ai mancat in ziua precedenta. O alta regula este ca pe durata acestei diete sa nu consumam cafea si alcool. Hidratarea este foarte importanta, zilnic se vor bea 8-10 pahare de apa.

In cele ce urmeaza, iata ce alimente cuprinde dieta indiana:

Orez brun

Un lucru util de stiut este ca orezul brun este considerat a fi mai sanatos decat orezul alb pentru ca are mai multe proprietati nutritive. Are un indice glicemic mai mic decat orezul alb si asigura un nivel optim de fibre in alimentatie, importante pentru sanatatea digestiei si mentinerea greutatii corporale. Asadar, daca iti place orezul si obisnuiesti sa gatesti des folosind acest ingredient, alege orezul brun in locul celui alb.

Fasole si linte

Fasolea si lintea sunt bogate in proteine, care ofera rapid senzatia de satietate. De asemenea, fibrele solubile ajuta la reducerea trigliceridelor si a nivelului de colesterol din organism.

Legume verzi

Legumele verzi, precum spanacul, varza, castravetii, ardeiul gras si broccoli sunt o sursa minunata de fibre si acid folic. Au un continut redus de calorii, imbunatatesc digestia si rata metabolica. Sunt considerate ca fiind cele mai bune alimente pierdere in greutate.

Usturoi si ceapa

Aceste alimente nu trebuie sa lipseasca din dietele de slabire, deoarece reduc apetitul. De asemenea, reduc colesterolul din organism si ajuta la mentinerea la limite normale a nivelului de zahar din sange. Sunt alimente foarte eficiente in prevenirea bolilor cardiovasculare si a cancerului.

Cereale integrale

Cerealele integrale sunt bogate in fibre si au continut redus de grasimi. Cerealele integrale contin proteine, minerale, vitamine, antioxidanti si fitochimicale care sunt necesare pentru mentinerea sanatatii.

Nuci si seminte

Alunele, nucile, migdalele si seminte ajuta la reducerea colesterolului rau. Reprezinta o gustare sanatoasa intre mesele principale.

Peste

Pestele este o sursa excelenta de proteine ​​si acizi grasi omega 3. Sardinele, pastravul, tonul, macroul sunt cele mai bune alegeri.

Fructe

Fructele cu putine calorii includ lamai, struguri, mere, pere, portocale, prune, capsuni, pepene verde, etc. Fructele se consuma proaspete, nu confiate.

Condimente

Condimentele picante (chilli, piper negru, etc) sunt foarte importante in dieta, deoarece accelereaza procesul de ardere a grasimilor din organism. De asemenea, la prepararea deserturilor poti folosi scortisoara, cuisoare, seminte de chimen.

Sursa: myhealthtips.in
Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.29 din 5 - 14 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta de slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pierdere in greutate

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0