Ingrediente:
- 18 felii mai groase de muschiulet de porc,
- 60 g de unt,
- 125 ml de smantana,
- 6 mere (renete sau cretesti),
- 100 ml de calvados,
- sare,
- piper,
- crutoane.
Mod de preparare:
Se curata merele de coaja si samburi, se taie in felii nu prea groase. Se rumenesc pe ambele parti feliile de carne in unt, apoi se adauga si merele, se presara piper si sare, se pune capacul pe tigaie si se inabusa, la foc ceva mai tare, timp de 10 minute (dupa cinci minte se intorc feliile de carne si de mere pe cealalta parte).
Se ia capacul, se toarna calvados, se flambeaza, apoi se scot merele si carnea din tigaie. Sosul ramas se desface cu smantana si se fierbe 3 minute, la foc moale. Se servesc carnea si merele cu sos si crutoane.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
