Ingrediente:
- 18 felii mai groase de muschiulet de porc,
- 60 g de unt,
- 125 ml de smantana,
- 6 mere (renete sau cretesti),
- 100 ml de calvados,
- sare,
- piper,
- crutoane.
Mod de preparare:
Se curata merele de coaja si samburi, se taie in felii nu prea groase. Se rumenesc pe ambele parti feliile de carne in unt, apoi se adauga si merele, se presara piper si sare, se pune capacul pe tigaie si se inabusa, la foc ceva mai tare, timp de 10 minute (dupa cinci minte se intorc feliile de carne si de mere pe cealalta parte).
Se ia capacul, se toarna calvados, se flambeaza, apoi se scot merele si carnea din tigaie. Sosul ramas se desface cu smantana si se fierbe 3 minute, la foc moale. Se servesc carnea si merele cu sos si crutoane.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!