Ingrediente:
- 18 felii mai groase de muschiulet de porc,
- 60 g de unt,
- 125 ml de smantana,
- 6 mere (renete sau cretesti),
- 100 ml de calvados,
- sare,
- piper,
- crutoane.
Mod de preparare:
Se curata merele de coaja si samburi, se taie in felii nu prea groase. Se rumenesc pe ambele parti feliile de carne in unt, apoi se adauga si merele, se presara piper si sare, se pune capacul pe tigaie si se inabusa, la foc ceva mai tare, timp de 10 minute (dupa cinci minte se intorc feliile de carne si de mere pe cealalta parte).
Se ia capacul, se toarna calvados, se flambeaza, apoi se scot merele si carnea din tigaie. Sosul ramas se desface cu smantana si se fierbe 3 minute, la foc moale. Se servesc carnea si merele cu sos si crutoane.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
