Ingrediente:
- 60 ml rom alb,
- 30 ml lichior de caise,
- 30 ml suc de lamaie verde,
- 30 ml Grand Marnier,
- 10 ml lichior Maraschino.
Mod de preparare:
Intr-un recipient rece se amesteca toate ingredientele.
Se pregatesc 2 pahare de cocktail cu gura larga, fara picior, tinute la congelator cateva minute.
Se toarna amestecul in pahare si se decoreaza cu felii de lamaie sau portocala.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!