Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fa-ti relatia sa mearga: 6 secrete nou-noute

Fa-ti relatia sa mearga: 6 secrete nou-noute
Tocmai v-ati certat? Numara pana la zece inainte sa iti schimbi statusul legat de relatie pe Facebook.


Ai acum cateva tehnici noi prin care sa iti faci relatia sa mearga. Sunt testate si... functioneaza. De asta te vei asigura chiar tu atunci cand vei vedea ca aceste sfaturi reprezinta o alternativa perfecta la modul in care incercai sa rezolvi conflictele pana acum.

Pune-te pe tine pe primul loc. Oamenii care petrec mai mult timp avand grija de ei au relatii mai sanatoase si mai de lunga durata decat cei care isi pun intotdeauna partenerii pe primul plan. Cand ai grija sa iti cultivi propriile interese (studiu, gatit, diferite cursuri sau activitati), ai mai mult timp sa oferi din cunostintele tale persoanei de langa tine. Legatura voastra devine mai puternica pentru ca adaugi noi laturi si profunzime la ceea ce aveti deja, dupa cum afirma un specialist de la Universitatea Monmouth din New Jersey.

Mergi la culcare suparata. Serios, chiar nu mai trebuie sa iti faci griji pentru ca adormiti nervosi dupa o cearta. Dimineata vine cu solutii si impacari tocmai pentru ca in timpul somnului creierul actioneaza asupra acestei probleme si duce la ivirea unor noi idei salvatoare.


Pastreaza intimitatea relatiei intacta. Nu incepe sa postezi pe blog sau pe Facebook faptul ca tocmai v-ati certat sau ca esti suparata. Si nici nu afisa o anumita imagine a relatiei voastre in sfera virtuala.  Specialistii spun ca cei care ofera astfel de imagini ale cuplului foarte fericit incearca sa isi ascunda propriile temeri. E mai usor sa te plangi pe Twitter decat sa discuti direct cu partenerul tau, insa nu aceasta este solutia.

Scapa de prietenii toxici. Daca obisnuiti sa iesiti cu un alt cuplu care se cearta tot timpul, incepeti sa-l evitati. Poate suna irelevant, dar studiile arata ca daca prietenii vostri apropiati se despart, sunt multe sanse ca si voi sa faceti la fel. Acelasi lucru a fost demonstrat si in cazul in care un coleg de serviciu, de exemplu, decide sa puna capat relatiei.


Uita de munca dupa terminarea programului.
Stabileste un timp clar pentru munca si un timp pentru partenerul tau. Nu lasa viata profesionala sa o afecteze pe cea personala. Gaseste un echilibru echitabil intre cele doua.

Banii nu ar trebui sa fie niciodata motiv de cearta. Relatiile nu se destrama din cauza ca cei implicati nu au bani suficienti, ci pentru ca nu se pot pune de acord cum sa ii imparta si sa ii cheltuiasca. O discutie lunara despre bugetul vostru este esentiala. Aveti un buget comun sau fiecare are banii sai? Stii cati bani are celalalt intr-un anumit moment? O astfel de analiza a banilor va ajuta  sa va consolidati relatia din acest punct de vedere pe termen lung.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre secrete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre partener

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubire

Cele mai citite articole

Oamenii de stiinta spun ca aproximativ jumatate din variatiile personalitatii umane sunt definite ...
Pentru un cuplu casatorit, iubirea trece prin diferite stadii de-a lungul timpului, de aceea ...
Iti oferim mai jos un model de cerere de angajare. Iata cum trebuie sa formulezi aceasta cerere!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016