Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi hot pentru o noapte cu sex fantastic

Sfaturi hot pentru o noapte cu sex fantastic
Sexul nu inseamna numai lumanari, lenjerie, muzica, vorbe dulci si clasicele pozitii; chiar daca cititi Kamasutra si invatati vreo pozitie noua, e posibil sa cadeti in rutina sau, si mai rau, sa faceti sex mecanic, numai de dragul de a face. Iata cateva sfaturi... interesante, care vor transforma o partida obisnuita de sex intr-una fantastica...


Sexul intre doi oameni care se iubesc inseamna si joaca si cucerirea unor noi teritorii, iar impartasirea experientei cu iubitul tau va intari relatia si sentimentele pe care le aveti unul pentru celalalt.

Spune-i exact ce vrei
Poate ca ceea ce ii place lui, nu iti place atat de mult tie. Luati sfatul acesta ca pe un joc in care tu sa ii spui ce iti doresti sa se intample, iar el sa execute; veti descoperi amandoi ca este foarte excitant, in special pentru el. Data viitoare puteti sa incercati invers: sa faci tu ceea ce iti spune el; multe femei gasesc foarte excitant acest lucru.

Joaca-te cu corpul tau
Barbatii sunt fiinte vizuale si le place foarte mult sa priveasca. Incepe preludiul cu miscari lascive si apoi continua sa te atingi singura, lasandu-l sa intervina atunci cand nu mai rezista sau cand il chemi tu. Daca aplici acest sfat, vei descoperi ca preludiul este mult mai excitant astfel. O alta varianta a jocului este sa nu il lasi sa te atinga deloc.

Incercati pozitii noi
O pozitie buna face diferenta intre o partida buna de sex si una fantastica. Iarasi, important aici e sa faci sex pentru ca doresti, nu mecanic, urmand anumiti pasi din carte. Chiar daca la inceput va fi ceva mai ciudat si poate amuzant, in timp vei avea surpriza sa descoperi o pozitie mai buna decat cea pe care o preferai pana atunci.

Cumpara cateva jucarii sexuale
Dupa cum ziceam mai sus, barbatilor le place sa priveasca... si cum sa nu ii placa sa te vada pe tine, jucandu-te cu „chestii” interesante care iti provoaca placere.

Incercati locuri noi
De multe ori, sexul e fantastic daca e pe fuga sau in locuri neobisnuite in care puteti fi prinsi sau vazuti. Unele cupluri sunt mai exhibitioniste, altele adora actiunea palpitanta... iar altora poate le-ar prinde chiar bine sa mai schimbe dormitorul si patul cu alta camera sau peisaj. Locuri sunt destule, totul tine de imaginatie. Nu uitati insa de respect, in special pentru oamenii din jurul vostru - nu ii expuneti la scene nedorite, numai pentru amuzamentul si placerea voastra; era o vorba „fac ce vreau, dar stiu ce fac”, asta se aplica si in cazul asta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.42 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sex

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fantastic

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pozitie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre locuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre incercati

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0