Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ganduri pentru o viata luminoasa

Ganduri pentru o viata luminoasa
Care sunt gandurile cu care ne imbibam viata de zi cu zi? Din perspectiva sufletului, nu exista o intrebare mai plina de miez decat acaesta, din moment ce gandurile si sentimentele cu care ne indundam continuu formeaza relatia spirituala pe care o impartasim cu lumea.


Partea cea mai superficiala a lui "EU", pe care o resimtim sub forma personalitatii, individualitatii noastre, este conturata de gandurile, emotiile si amintirile pe care ne sprijinim automat oricand nu suntem activ implicati in lumea exterioara. Aceasta minte-pilot automat este cea cu care suntem cel mai familiarizati, este fluxul constiintei pe care o "auzim" cand muteste "vorbim cu noi insine". Suntem in relatii bune cu acest "mine", pentru ca am trait cu el toata viata noastra: este, bineinteles, suma tuturor experientelor corporale. Gandurile pe care le gandim, emotiile pe care le simtim si amintirile pe care le retraim din obicei. Acestea sunt componentele starii de spirit cu care traim, relativ constantul mod in care ne relationam cu viata noastra inca din copilarie si care determina modul in care raspundem la ceea ce ni se intampla.
Dispozitia noastra fata de viata cureg din noi in lumea invizibila a procesului spiritual cauza-efect care da nastere schimbarilor in lumea vizibila. Pe termen lung, aceste atitudini inradacinate creeaza o relatie stagnanta cu lumea din jurul nostru: cand gandurile ne raman constante, acelasi lucru se intampla si cu puterea personala, cu succesul si norocul nostru. Actiunile interne constante pe care le producem radiaza in mediul spiritual unde interactioneaza cu cele ale altora. In acest regat ne schimbam viata in mai bine. Cand ne schimbam gandurile de fiecare clipa , ne schimbam si norocul, ne atragem succesul.
Gandurile sufletului sunt intentia acestuia de a trai in armonie cu mediul spiritual: sunt actiuni interioare care inlocuiesc gandurile, emotiile si amintirile noastre automate. Gandurile sufletului evoca amintiri noi si emotii noi, deschizand astfel o usa spre un nou flux al constiintei in regatul cauzei ce duce la efect.
Gandurile sufletului sunt lectii de intelepciune care aliniaza personalitatea cu sufletul. Concentrandu-ne asupra lor, in loc sa preferam automatismele, ne ridicam deasupra micimii egoismului care ne retine de la experimentarea unei mari puteri, a succesului si norocului.
Incercati sa inlocuiti gandurile defetiste cu afirmatiile de mai jos, pe o perioada lunga de timp, ganditi afirmatiile de mai jos cu inima, imbratisati-le cu mintea, pentru a va calma obiceiurile negative ale personalitatii si pentru a simti prezenta sufletului mai aproape de suprafata contientei de zi cu zi.
Cinci ganduri ale sufletului pentru o viata luminoasa
1. Cantarirea gandurilor prezente:
Ca spirit nemuritor, sunt acestea ganduri, semtimente si amintiri pe care aleg sa le port cu mine pentru eternitate?
2. Obtinerea libertatii interioare:
Cel mai important nu este cum ma trateaza ceilalti, ci cum ii tratez eu pe ei.
3. Exprimarea puterii interioare:
Sunt o fantana de fericire, inundand vietile celorlalti.
4. Acordarea cu norocul:
Sunt o parte din Tot care doreste binele propriu si al celorlalti, in acelasi timp.
5. Innobilarea vietii noastre:
Pentru ca totul este sacru, la fel sunt si eu.
Cautam nu ceva ce asteptam sa invatam, sa intelegem sau sa primim. Scopul nostru trebuie sa se concentreze pe ceea ce producem cu inimile noastre si trimitem spre orizonturi indepartate ale universului spiritual.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ganduri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cunoastere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre suflet

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre noroc

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0