Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nu lasa stresul sa te doboare! Cele mai eficiente remedii naturale

de Viorica Ghinea la 2022-01-24
Nu lasa stresul sa te doboare! Cele mai eficiente remedii naturale
Dificultatile financiare, problemele la locul de munca, neintelegerile in viata de cuplu si alte probleme de zi cu zi au consecinte serioase asupra starii noastre de sanatate, efectele stresului manifestandu-se la nivel mental, fizic si emotional, perturband echilibrul intregului organism. Din fericire, avem la la indemana solutii simple, naturale si foarte eficiente pentru a tine stresul sub control.


Potrivit GTS Solution, remediile din plante sunt ideale pentru restabilirea echilibrului emotional si normalizarea starii de spirit atunci cand ne confruntam cu perioade de stres cronic. Pentru a ne proteja de efectele nocive ale acestuia, este esential sa avem un somn sanatos, sa alungam gandurile negative, nervozitatea si agitatia.

Putem reusi toate acestea cu ajutorul urmatoarelor plante cu efecte dovedite antistres: roinita, valeriana, talpa-gastei, hameiul, paducelul.

Roinita - ajuta la imbunatatirea starii de spirit, are efect sedativ si antidepresiv si constituie o sursa naturala de vitamina C. Substantele active din compozitia plantei actioneaza ca un calmant asupra sistemului nervos central. Roinita este remediu de exceptie impotriva simptomelor pe care depresia si stresul le provoaca in organism: oboseala, stare anxioasa, agitatie, dureri de cap etc.

Valeriana - este renumita pentru proprietatea de a relaxa sistemul nervos central, ajuta la o adormire rapida si la un somn profund in timpul noptii.
Mai multe detalii despre beneficiile pe care le ofera sanatatii gasiti aici>>

Talpa-gastei - sustine activitatea sistemului nervos, stabilizeaza emotiile reducand nelinistea, teama, nervozitatea, are actiune analgezica si antispasmolitica. Cea mai importanta intrebuintare pe care o are este aceea de a calma, fiind un adevarat miracol in terapia bolilor cardiovasculare, nervoase si psihice.

Paducelul - contribuie la scaderea tensiunii arteriale si a palpitatiilor, protejeaza inima si sistemul cardiovascular in situatii de stres, este dovedit ca tonic cardiac, sustine circulatia sangvina la nivelul creierului.
Citeste aici despre proprietatile terapeutice ale ceaiului de paducel>>

Hameiul - ajuta la dobandirea unui somn odihnitor, are actiune calmanta, analgezica si constituie o buna sursa de vitamine din grupul B si E. Mai mult, cercetatorii sustin ca un flavonoid prezent in hamei ar putea contribui la protejarea creierului impotriva debutului unor boli precum Parkinson si Alzheimer.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.28 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stres

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remedii naturale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre plante medicinale

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0