Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iata de ce ai putea sa intorci spatele televizorului o saptamana

Iata de ce ai putea sa intorci spatele televizorului o saptamana
Ti-am pus laolalta cateva motive care ti se vor parea, poate, ciudate. Asculta-ma insa pana la capat. Si eu eram innebunita sa vad tot ce se mai intampla. Veneam acasa si deschideam televizorul. Pe urma mi-am dat seama cate pierd din cauza asta. Vei fi suprinsa sa afli cate bucurii se ascund dincolo de ecranul cu imagini miscatoare colorate.


1. Lipsa creativitatii.
Unul dintre principalele motive sa renunti la televizor este ca iti consuma creativitatea. Mintile noastre prefera sa creeze, sa fie active si sa dezvolte idei despre lumea din jur. Daca ne uitam la viata altuia, fie ea reala sau fictionala, nu mai e loc de prea multa creativitate. Sigur, e mai bne sa te uiti la show-uri de gatit sau la stiri decat la reality, dar este placut sa fii si cu tine insati, nu cu gandurile altcuiva.
2. Lipsa comunicarii.
Te uiti la televizor si nu mai ai timp de sot. Da, vorbiti in timpul reclamelor, dar conversatia nu devine profunda. In loc sa va uitati la stiri impreuna, mergeti in parc. Mergeti la restaurant. Gatiti amandoi, cu televizorul inchis. Stati la masa si uitati-va unii in ochii celuilalt.
3. Comparatii.
Te uiti la televizor si, inevitabil, iti compari viata cu cea a vedetelor la care te uiti. E inalta si supla, asa-i?  Vei fi mai fericita cu propria persoana si viata cand nu te mai compari cu personaje cat se poate de fictive.
4. Lipsa de cunoastere.
Vei descoperi ca propriul creier nu este la fel de fericit cand nu-i oferi activitati stimulante, cum ar fi cititul, invatarea, scrisul sau vorbitul cu ceilalti. Uitatul al televizor nu ii ofera creierului nicio informatie din viata ta. Decat sa te uiti la stiri, ia ziarul si citeste-le. 
5. Stai pe canapea.
Nu este deloc bine sa ai o viata statica. Statul este echivalentul fumatului si duce la obezitate si deces timpuriu. Inchide televizorul!
6. Mancatul aiurea.
Piata este plina de pachetele de rontait. Iei cu tine popcorn, nachos, alune prajite, biscuiti cu crema, covrigei cu mac si cate si mai cate, doar pentru a-ti ocupa mainile in timp ce te uiti ca un zombi la televizor. Nu mai enumar detaliile morbide ale efectelor negative asupra corpului cand mancam fara a ne fi foame.
7. Depresia.
Da, este placut sa vezi Casablanca la sfarsit de saptamana, numai ca stai zi de zi cu ochii-n ecran si vei deveni depresiva.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de mult vei suferi la menopauza si cat de mult vei fi afectata de efectele sale de lunga durata Unul din cei mai recunoscuti doctori...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre depresie

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0