Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Masajul are un efect extraordinar asupra sanatatii

de Sunt Fericita la 2019-04-23
Masajul are un efect extraordinar asupra sanatatii
Masajul nu este doar pentru partenerii tineri sau femeile cu posibilitati materiale mai bune. Acesta are un efect extraordinar asupra sanatatii!


Masajul presupune manipularea straturilor superficiale si profunde ale muschilor si a tesutului conjuctiv in scopul relaxarii si a starii de bine.
 
Cuvantul provine din arabescul ”massa” ce inseamna a atinge, a simti sau a manipula. Masajul implica actionarea asupra corpului cu o presiune structurata, nestructurata, stationara sau in miscare-tensiune, miscare, vibratie, manual sau cu ajutorul unor parti mecanice. 
 
Daca e sa discutam despre tipuri de masaj, in momentul de fata cunoastem urmatoarele:
  • masajul de relaxare
  • masajul terapeutic
  • masajul sportiv
  • masajul aromatic
  • masajul capilar
  • masajul facial
  • masajul anticelulitic
  • reflexoterapia
  • drenajul limfatic
 
Toata lumea merita un masaj! Noi, insa, ne vom concentra asupra masajului facial si al celui de relaxare.
 
Masca faciala cu pietre de jad iti poate oferi numeroase avantaje. Aceasta piatra semipretioasa este cunoscuta de mii de ani pentru calitatile sale curative si pentru efectele ei benefice in ceea ce priveste sanatatea, longevitatea, fertilitatea, linistea sufleteasca, pacea interioara, echilibrul si armonia. Chiar si culoarea ei (verde) este tamaduitoare. 
 
Jadul absoarbe energiile negative. Pielea se tonifica si este puternic stimulata, devenind elastica si catifelata prin sporirea nivelului intern de hidratare.
 
Cel mai bine este sa purtati aceasta masca seara, dupa spalarea (curatarea) tenului, timp de 30-40 de minute. 
 
Efectul ei principal va fi asupra pielii. 
 
Se va imbunatati circulatia sangelui, tesuturile se vor improspata, pungile de sub ochi vor disparea, ridurile “laba-gastii” se vor atenua considerabil. Dupa ce veti indeparta masca, va veti extazia vazand cat de bine arata fata dvs. Si asta fara cel mai mic efort si fara cel mai mic disconfort! 
 
Comandati chiar acum Masca faciala cu pietre de jad si folositi-o in fiecare seara!
 
Veti avea o satisfactie dubla: relaxare si tratament facial, in acelasi timp! Va veti bucura de un chip proaspat, limpede si revigorat la care restul femeilor nu pot decat sa viseze! Veti capata o incredibila stare de bine, care va va insoti permanent!
 
De ce este atat de important sa aveti grija de ochii dvs.?
 
Foarte simplu, ochii constituie cartea noastra de vizita, ei spun totul despre starea noastra psihica si fizica. Si important este ca nu avem cum sa-i ascundem. Ei sunt primul lucru pe care il vad cei din jurul nostru, iar niste ochi umflati si incercanati fac o impresie proasta si sunt greu mascat. 
 
Pentru masajul de relaxare poti folosi rola dubla de masaj cu pietre de jad! un accesoriu cu o constructie foarte simpla, anume un suport in care sunt montate doua pietre naturale de jad, de dimensiuni diferite, atat pentru masaj facial (preponderent in jurul ochilor), cat si pentru masaj corporal sau al gatului.
 
Plimbati pur si simplu rola mica in jurul ochilor si veti observa cum cearcanele, ridurile si umflaturile vor disparea!
 
Plimbati rola mai mare pe frunte, pe obraji, pe gat sau pe corp si va veti elibera de stres, capatand o excelenta stare de bine. Va veti stimula circulatia, va veti imbunatati tonusul muscular si va veti intari sistemul imunitar!
 
Evident, elementul activ al acestui accesoriu il constituie jadul
 
Aceasta piatra semipretioasa este cunoscuta de mii de ani pentru calitatile sale curative si pentru efectele ei benefice in ceea ce priveste sanatatea, longevitatea, fertilitatea, linistea sufleteasca, pacea interioara, echilibrul si armonia. Chiar si culoarea ei (verde) este tamaduitoare. 

masaj
 
Jadul absoarbe energiile negative, gratie vibratiei sale calmante si armonioase. Pielea se tonifica si este puternic stimulata, devenind elastica si catifelata prin sporirea nivelului intern de hidratare.
 
Timp de secole, aceasta piatra a fost folosita in China atat pentru a mentine aspectul tanar al pielii, cat si pentru a echilibra organismul in intregime – jadul fortifica rinichii, inima, sistemul circulator si sistemul nervos.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.2 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masaj

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre efect

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre facial

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre corporal

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0