Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nu toate chiuvetele pentru baie sunt anoste

de Sunt Fericita la 2017-03-08
Nu toate chiuvetele pentru baie sunt anoste
Chiuvetele pentru baie in marea lor majoritate stralucesc prin… monotonia formelor si a culorilor. Ceramica face legea cam peste tot in lume, acolo unde lipsa de informatie si inertia domina gusturile in domeniul amenajarilor interioare.


Pentru cei care sunt in cautarea unui ambient diferit, dupa personalitatea fiecaruia, produsele din piatra naturala sunt o solutie la indemana si pentru noi. La indemana, pentru ca in Romania exista de cativa ani o oferta bogata de piatra naturala.

 
Aer inedit si relaxant

Chiuvetele pentru baie pot schimba fundamental atmosfera acestei incaperi. Baia este, fara indoiala, locul unde ne relaxam si ne putem recapata energia la capatul unei zile obositoare. De aceea, acest spatiu trebuie sa primeasca mare atentie din partea noastra. O baie placata cu piatra naturala beneficiaza de un avantaj evident: starea naturala a pietrei se transfera intr-un fel relaxant asupra psihicului nostru. De exemplu, peretii incaperii pot fi acoperiti cu piatra naturala, blatul si contrablatul pot fi realizate tot din piatra, precum si cabina pentru dus, cazile de baie, chiuveta.


Materiale si finisaje

Exista mai multe tipuri de piatra naturala din care se pot face chiuvetele pentru baie: travertin, marmura, granit, limestone, onix (piatra semipretioasa). Stralucitoare, cu textura fina, marmura este unul dintre materialele-vedete in aceasta categorie. Travertinul impresioneaza prin aspectul foarte apropiat de cel al lemnului, in compania caruia arata foarte bine, mai ales datorita texturii si finisajului natur. Exista insa si chiuvete din travertin lucios. Lucioase si frumos colorate sunt si lavoarele din onix, acel material atat de spectaculos cromatic.

Chiuveta baie marmura Cappuccino

Chiuveta baie din marmura Cappuccino
Chiuveta baie din mozaic Onix Verde

Chiuveta baie din mozaic Onix Verde




Forme variate, cromatici fascinante

Sunt, evident, si lavoare din piatra naturala patrate si rotunde, dar aspectul in ansamblu difera radical de cele facute din ceramica: textura pietrei este cea care le confera unicitate si personalitate. O categorie cu totul aparte este constituita din chiuvetele realizate din mozaic, precum sunt cele din mozaic sau marmura. Pentru cei care au bai mai spatioase exista chiuvete cu piedestal. Acestea sunt facute dintr-o singura bucata, maximum doua. In foarte multe cazuri acest tip de lavoare devin axul central al incaperii, mai ales daca se lasa suficient spatiu liber in jur.


Chiuveta baie cu piedestal
din marmura Burdur Beige

Chiuveta baie din travertin Classic



Rezistenta si intretinere

Exista prejudecata - tot mai rara, din fericire – conform carei chiuvetele de baie din piatra naturala ar fi usor de spart si se pateaza usor. Infirmarea acestei teorii vine din prezenta milioanelor de chiuvete din piatra naturala (in forme rudimentare, e adevarat) care s-au folosit de-a lungul civilizatiei pana la noi si au rezistat fara probleme. Unele rezista si azi. Cu o simpla impermeabilizare si intretinere periodica (o data, de doua ori pe an), aceste chiuvete din piatra naturala pot trece cu usurinta examenul timpului. Solutiile de tratare profesionale sunt usor de gasit in orice magazin de specialitate.


Chiuveta baie din marmura Calacatta
Chiuveta baie din travertin Red



Rezistente, versatile, in forme si culori diferite, chiuvetele din piatra naturala sunt alternativa cea mai la indemana pentru a face din baie un mediu personal, cat mai relaxant si mai original.


Sursa foto: piatraonline.ro

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piatra naturala

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre marmura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mozaic

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0