Vitaminele din miere, desi in cantitate relativ mica fata de fructe sau legume, sunt importante in primul rand prin varietatea lor. O cantitate de 45 g de miere pe zi ar fi suficienta pentru acoperirea integrala a necesitatilor unui adult prin intermediul vitaminelor B1, B2, B6, C, K, PP, H, B12.
Cele mai importante calitati ale mierii i le confera minunatul mozaic biologic al oligoelementelor, a caror actiune esentiala se manifesta in cele mai diferite sectoare ale organismului. Acestea o desemneaza drept un aliment indispensabil, ce inca mai poate fi descoperit de dietetica moderna.
Acest continut de vitamine si oligoelemente face din miere un adevarat medicament, cu largi perspective de utilizare terapeutica.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
