Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa construiesti o casa fara investitii mari

de Sunt Fericita la 2021-08-27
Cum sa construiesti o casa fara investitii mari
Construirea unei case este asociata de cele mai multe ori cu ideea de investitie majora, care este foarte greu de gestionat și sustinut. Totusi, ar trebui sa stii ca poti sa construiesti o casa chiar si fara investitii mari, iar despre acest lucru discutam in cele ce urmeaza.


Apeleaza la o firma de constructii

Desi pare paradoxal, este mai ieftin sa apelezi la o firma de constructii pentru a construi o casa, decat daca ai face acest lucru in regie proprie. Practic, nu ai cum sa stii mai multe informatii decat o echipa de specialisti si in plus o firma de constructii are specialisti proprii sau colaboratori si din domeniile conexe de care ai nevoie. Vei vedea ca o firma de constructii te poate ajuta și in ceea ce priveste documentarea, legislatia, autorizatiile si informatiile necesare pentru realizarea efectiva a lucrarilor de santier, insa in acelasi timp te poate pune in legatura si cu specialisti in arhitectura, topografie sau cu specialisti in instalatii.

Investind in colaborarea cu o firma de constructii vei putea economisi de fapt bani, pentru ca te-ar costa mai mult sa repari greselile pe care le face o echipa nespecializata de mesteri sau problemele ce pot aparea in urma unei construiri defectuoase.

Cumpara materialele din acelasi magazin

Achizitionarea materialelor din acelasi magazin sau depozit de materiale de constructii te poate ajuta financiar deoarece te poti bucura de oferte si reduceri, mai ales daca ai nevoie de cantitati mai mari. Unele magazine sau depozite, faciliteaza drumul dintre vanzator si beneficiar, drept pentru care poti apela la serviciile acestor firme pentru a economisii.

Vei vedea ca este mult mai avantajos sa achizitionezi mai multe materiale din aceeasi locatie, sa platesti mai putin, chiar daca in avans si mai apoi sa te bucuri de acestea, decat sa le cumperi defalcat si din magazine diferite, la preturi diferite si fireste, mai mari. 

Apeleaza la specialistii din domeniu

Dincolo de construirea efectiva a casei vei avea nevoie de ajutor si in ceea ce priveste lucrarile de realizare a instalatiilor sanitare, termice sau electrice. Pentru aceasta este necesar sa apelezi la profesionisti, tocmai pentru a fi sigur ca lucrarile nu au vicii ascunse sau ca nu sunt periclitate de anumite probleme de executie. Te va costa cu mult mai mult sa repari defectiunile produse de persoane care nu stapanesc  aceste meserii, decat daca ai investi de la bun inceput in servicii de calitate.

Alege materiale calitative pentru casa ta

Desi poate parea ca acestea au un cost initial mai mare, materialele de calitate iti garanteaza durabilitate, stabilitate si siguranta la nivelul constructiei. Daca ai in vedere aceste aspecte atunci te vei convinge de cat este de important sa cumperi materiale calitative, noi si inovative, care sa aduca un plus din punct de vedere al durabilitatii. Nu uita ca aceste materiale cresc valoare proprietatii, deoarece ele sunt considerate a fi investitii pe termen lung. Piatra naturala, cimenturile aditivate, cu intarire rapida, hidroizolatii si izolatiile termice, izolatia fonica, dar si parchetul, gresia si faianta sau termopanul, reprezinta imbunatatiri majore pe care le poti aduce constructiei, asadar investeste in aceste aspecte, indiferent daca vrei sa utilizezi tu locuinta sau sa o vinzi sau inchiriezi.

Organizeaza cat mai bine santierul

Pentru a fi sigur ca economisesti, ar trebui sa ai in vedere si planificarea lucrarilor. Organizarea de santier inseamna sa beneficiezi de tot ceea ce iti este necesar la timpul potrivit, iar acest lucru inseamna materiale, forta de munca dar si utilaje de constructii. Va trebui sa ai grija ca din punct de vedere logistic toate aceste aspecte sa fie asigurate, astfel incat lucrarile tale sa nu intarzie fara temei.


Stiind toate aceste lucruri este mai usor sa tii cheltuielile sub control si sa te bucuri de construirea casei tale. Investeste inteligent si alege solutiile potrivite, pentru ca in final sa fii multumit de rezultatul obtinut.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre firma

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre constructii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre materiale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre specialisti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0