Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Decorarea terasei exterioare: 7 idei simpatice

de Sunt Fericita la 2021-08-10
Decorarea terasei exterioare: 7 idei simpatice
Aranjarea si organizarea teraselor a devenit un adevarat spectacol al ideilor, mai ales in prezent, cand se pune un accent foarte mare pe a petrece timpul in aer liber. Daca te pregatesti sa iti decorezi terasa si ai nevoie de idei, am pregatit pentru tine o colectie de idei care, cu siguranta, iti vor fi de ajutor.


Foloseste iluminatul pentru stralucire
 
Serile pot fi mai frumoase daca terasa ta este decorata cu ajutorul unor ghirlande luminoase de exterior si interior, care sa ofere exact acea stralucire de care au nevoie noptile de vara. Aceste ghirlande vor conferi terasei tale un aspect special, insa, deopotriva, te vor ajuta sa iluminezi zona, asa ca putem vorbi si despre un aspect functional. 
 
Instaleaza o pergola retractabila
 
Pergolele pot fi folosite si ca decoratiune, dar ele au si o utilitate practica: te pot ajuta sa te feresti de soare sau de ploaie. In plus, terasa ta va arata mult mai bine cu un astfel de sistem, si, pentru ca este retractabil, se poate dovedi avantajos atunci cand vrei sa te bucuri mai mult de soare.
 
Instaleaza mobilier de gradina
 
Mobilierul de gradina nu este o noutate pentru terase, doar ca, in ultima perioada, accentul a inceput sa fie pus pe folosirea acestor produse, mai ales in contextul petrecerii timpului in mediul exterior. Practic, daca ai o gradina sau o terasa, de ce sa nu instalezi mese, scaune sau fotolii, in care sa te relaxezi in timpul anotimpului cald. Realizate adesea din ratan, lemn sau plastic, aceste articole pot fi utilizate, fara probleme, la exterior si cu atat mai mult cu cat se intretin cu usurinta, fara teama ca le-ai putea strica. 
 
Decoreaza cu flori suspendate
 
Ghivecele suspendate creeaza un efect foarte interesant in gradina ta, dar pentru aceasta ai nevoie doar de sustinerile potrivite care sa te ajute in acest sens. Pe de alta parte, daca nu vrei suporturi sau ghivece atarnate deasupra terasei, poti folosi suporturi din lemn, pe care sa prinzi ghivecele. Va parea ca acestea leviteaza, efectiv. Cu siguranta, aceasta idee este una tare interesanta, pentru ca ea se va transforma rapid in centrul de interes al tuturor persoanelor care iti vor vizita curtea. 
 
Construieste o fantana   
 
Daca vrei sa epatezi, poti construi sau instala o fantana care sa recircule apa. Pentru aceasta, vei avea nevoie de cateva pietre de rau si de mecanismul in sine. Practic, apa va putea fi refolosita la nesfarsit, pentru ca va avea miscarea de translatie stabilita de catre pompa. Poti decora fantana folosind flori sau pietre sau orice element natural aflat in stransa legatura cu ideea de aer liber.
 
Instaleaza bancute de terasa
 
Pentru un efect elegant conferit gradinii tale poti instala cateva bancute pentru odihna. Fie ca vrei ca acestea sa fie fixe, incastrate in beton, fie ca acestea vor fi mobile, vei vedea ca ele te vor atrage sa te relaxezi si, in plus, vor oferi un aer boem gradinii tale.
 
Placheaza terasa cu travertin
 
Piatra naturala este cea mai buna optiune pentru placare la exterior, dar si cea mai estetica, deopotriva. Travertinul are pori care permit uscarea rapida a apei, dar si curatarea facila, chiar cu presiune, a terasei, fara riscul alunecarii. In plus, travertinul este o piatra calcaroasa calda, care se apropie foarte mult de aspectul lemnului.
 
Cu siguranta, terasa ta va arata impecabil daca o amenajezi conform ultimelor tendinte; acest lucru te va ajuta sa te bucuri de un spatiu intim si reconfortant, care, cu siguranta, nu va trece neobservat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre decorare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre amenajare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre terasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre organizare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre idei

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0