paste (taitei sau alte paste subtiri)
un praf de sare
600 g varza dulce
optional: ketchup, masline, patrunjel
Preparare:
Se pune apa pe foc si cand incepe sa clocoteasca se pun pastele, care se lasa la fiert pentru 8 minute. Dupa ce au fiert, se strecoara, se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs. Intre timp, se taie varza dulce fideluta, se freaca cu putina sare, se caleste si se condimenteaza. La final se amesteca pastele cu varza calita, se potriveste de sare, se rastoarna intr-un vas mare de yenna si se dau la cuptor pentru 10 minute. Pastele cu varza dulce se servesc calde, cu ketchup, masline si ornate cu o frunzulita de patrunjel.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!