200 g fasole boabe
3 linguri ulei de masline
2 cepe potrivite
4-5 cartofi mici
1 fir de praz
1 dovlecel
2 cani varza dulce taiata fidea
1 morcov
2 rosii
maghiran tocat
1 os de vita, eventual si cu carne
o mana de taitei
3 catei de usturoi
frunze de busuioc
sare si piper, dupa gust
Preparare:
Fasolea se lasa peste noapte (sau cel putin 4 ore) intr-un vas, acoperita cu apa.
A doua zi se spala legumele, se curata de coaja; morcovul si prazul se taie felii, dovlecelul si cartofii se taie cubulete mici, ceapa si varza se taie julien, rosiile se taie in sferturi. Pune uleiul intr-o tigaie, adauga ceapa taiata marunt, prazul, varza, maghiranul si frunzele de busuioc, morcovii, rosia si boabele de fasole si la sa se friga vreo 10 minute, pana isi schimba culoarea si devin moi. Adauga carnea, 10 cani de apa (sau mai mult), lasa sa clocoteasca si apoi da focul la mic. Amesteca din cand in cand, pana sunt toate fierte si supa a scazut (cam dupa 2 ore). Cu 30 de minute inainte de a fi gata supa, adauga cartofii si dovleceii, apoi dupa inca 10 minute adauga taiteii, usturoiul pisat si amesteca din nou. La final o potrivesti de sare si piper, iar daca e prea groasa, o poti subtia cu niste apa.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
