- 200 g paste;
- un catel de usturoi;
- 2 rosii;
- o lingura de smantana;
- 1 morcov;
- 1 lingura de ulei;
- o jumatate de ardei gras;
- busuioc proaspat;
- un praf de curry;
- o ceapa;
- sare si piper.
Cum se prepara pastele cu legume:
Legumele (morcovul, ardeiul gras, rosiile) se fierb in apa cu sare, apoi se strecoara. Cand s-au racit, se taie marunt.
Caleste ceapa 2-3 minute in uleiul incins. Adauga legumele si, la sfarsit, usturoiul pisat.
Separat, intr-un vas, fierbe pastele al dente, apoi scurge-le de apa si amesteca-le cu smantana, apoi cu legumele. Condimenteaza cu sare, piper, curry si la final adauga busuioc proaspat.
Pofta buna!
Foto: www.finecooking.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.75
din 5
- 6 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!