- 200 g paste;
- un catel de usturoi;
- 2 rosii;
- o lingura de smantana;
- 1 morcov;
- 1 lingura de ulei;
- o jumatate de ardei gras;
- busuioc proaspat;
- un praf de curry;
- o ceapa;
- sare si piper.
Cum se prepara pastele cu legume:
Legumele (morcovul, ardeiul gras, rosiile) se fierb in apa cu sare, apoi se strecoara. Cand s-au racit, se taie marunt.
Caleste ceapa 2-3 minute in uleiul incins. Adauga legumele si, la sfarsit, usturoiul pisat.
Separat, intr-un vas, fierbe pastele al dente, apoi scurge-le de apa si amesteca-le cu smantana, apoi cu legumele. Condimenteaza cu sare, piper, curry si la final adauga busuioc proaspat.
Pofta buna!
Foto: www.finecooking.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lupta impotriva Cancerului
Medicamentele NU sunt mereu raspunsul Industria farmaceutica este declarata cea mai profitabila industrie la nivel mondial in ultimii 3 ani Aceasta nu ar exista fara un "public tinta" Chimistul Shane Ellison afirma ca interesul producatorilor de medicamente este sa trateze simptomele nu bolile dar si sa inventeze noi afectiuni...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina IlieAlina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii
























