Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Relatia perfecta: Sfaturi pe care le poti ignora

Relatia perfecta: Sfaturi pe care le poti ignora
Partenerii ar trebui sa faca totul impreuna, sa isi rezolve neintelegerile fara certuri, sa doarma mereu impreuna si sa nu se plictiseasca niciodata... Asta e relatia de vis? Sau numai o inchipuire a psihologilor? In realitate, multe din sfaturile pentru cupluri sunt invechite. Iata 10 astfel de reguli pe care le poti trece cu vederea de acum incolo...


Sa nu mergeti niciodata la culcare certati. Este in sine un sfat bun, insa dupa o zi lunga de munca parca nici unul din parteneri nu mai are rabdarea si nici interesul sa rezolve o problema de cuplu. Uneori tensiunile se pot aplana mai bine cand mintile celor doi sunt linistite si odihnite.
Sinceritate 100%. Intr-o relatie, sinceritatea absoluta nu e neaparat necesara. Actualul partener nu trebuie sa stie toate detaliile fostei tale relatii; desi acest lucru nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni, unii barbati pot ajunge sa faca comparatii, caz in care cineva iese mereu in pierdere. Poate ca, mai importanta decat sinceritatea este politetea si protejarea sentimentelor celui pe care il iubesti.
Vacantele se petrec numai impreuna. Din start se spune ca vacantele trebuie petrecute impreuna, iar concediile trebuie sincronizate. Daca acest lucru e adevarat pentru concediile de lunga durata, cel putin sfarsitul de weekend nu trebuie, neparat, petrecut in familie. Poate ca tu vrei o zi la spa, iar el are nevoie de o zi de antrenament intens la sala. Nu e nimic rau in asta, atata timp cat nu devine o obisnuinta sa va petreceti timpul liber separat.
Certurile duc la divort. Evident, e un mit fals. Cercetarile arata ca tocmai acele cupluri care nu se cearta niciodata sunt predestinate sa ajunga la divort. Motivul? Nemultumirile refulate si nediscutate ajung sa rabufneasca mai rau decat o simpla cearta.
Copiii trebuie sa fie mereu pe primul plan. In realitate, lucrurile stau exact invers. Pentru ca cei mici sa creasca intr-un mediu normal si calm, relatia dintre parinti trebuie sa fie foarte buna; relatia dintre parteneri trebuie sa fie si ea o prioritate nu numai pentru binele partenerilor, cat si pentru cel al copiilor.
Partenerii trebuie sa doarma in acelasi pat. Iarasi, un mit invechit. Daca unul din parteneri sforaie, are un somn agitat sau prefera sa citeasca pana noaptea tarziu cu lumina aprinsa, atunci e mai bine ca celalalt sa doarma in camera de oaspeti sau pe canapeaua din sufragerie. Dormitul intr-un pat separat nu inseamna neaparat evitarea sexului sau a intimitatii fizice.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0