4 oua
200 g faina
250 g zahar
2 linguri ulei
prune
Preparare:
Prunele se spala foarte bine, se rup pe jumatate, se curata de sambure si se mai taie o data pe jumatate. Se unge cu unt un inel culinar, apoi se tapeteaza cu zahar din plin. Se aseaza sferturile de prune in forma de rozeta si se lasa deoparte. Separat, se bat albusurile cu zaharul pana iese o spuma tare, dupa care se inglobeaza, pe rand, galbenusurile, apoi faina, uleiul; se amesteca usor pana la omogenizare. Aluatul de pandispan se toarna in inelul culinar peste prune si se da la cuptorul incalzit, pentru aproximativ 45 de minute. Cand e gata, imediat ce a fost scoasa din cuptor, tarta de prune se rastoarna in tava de servit si se lasa sa se raceasca.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
