Ingrediente:
- ½ kg de linte rosie,
- 1 lingura cu ulei,
- 1 lingura cu faina,
- 5 catei de usturoi,
- 1 legatura de patrunjel,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se alege lintea, se spala, se strecoara si se pune la fiert cu 2 l de apa. Dupa 2-3 clocote, se scurge zeama si se pune din nou la fiert cu 2 l de apa fierbinte.
In acest timp se rumeneste faina in ulei si, dupa 5 minute, se adauga usturoiul pisat, se amesteca si se da deoparte.
Dupa ce a fiert lintea, se adauga rantasul pregatit, se pun sare si piper dupa gust si se da supa in cateva clocote. Se ia supa de pe foc si se presara verdeata taiata marunt.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
