Ingrediente:
- ½ kg de linte rosie,
- 1 lingura cu ulei,
- 1 lingura cu faina,
- 5 catei de usturoi,
- 1 legatura de patrunjel,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se alege lintea, se spala, se strecoara si se pune la fiert cu 2 l de apa. Dupa 2-3 clocote, se scurge zeama si se pune din nou la fiert cu 2 l de apa fierbinte.
In acest timp se rumeneste faina in ulei si, dupa 5 minute, se adauga usturoiul pisat, se amesteca si se da deoparte.
Dupa ce a fiert lintea, se adauga rantasul pregatit, se pun sare si piper dupa gust si se da supa in cateva clocote. Se ia supa de pe foc si se presara verdeata taiata marunt.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!