Ingrediente:
- 12 ardei grasi,
- ½ pahar de ulei,
- 5-6 catei de usturoi,
- 4-5 rosii,
- 1 legatura de patrunjel,
- sare.
Mod de preparare:
Ardeii grasi se pun pe o plita incinsa si se coc la foc iute. Se iau de pe plita, se pun intr-un vas, se presara cu sare si se acopera, ca sa se abureasca si sa se ia usor coaja. Ardeii reci se curata de coji si se asaza, unul langa altul, intr-un castron.
Rosiile se coc si ele un pic pe tabla, se jupoaie de piele si se toaca destul de marunt, apoi se adauga usturoiul zdrobit bine, ca pentru mujdei.
In castron, peste ardeii curatati de piele, se pun rosiile, usturoiul, ulei, otet, sare si patrunjelul tocat.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
