Ingrediente:
- 12 ardei grasi,
- ½ pahar de ulei,
- 5-6 catei de usturoi,
- 4-5 rosii,
- 1 legatura de patrunjel,
- sare.
Mod de preparare:
Ardeii grasi se pun pe o plita incinsa si se coc la foc iute. Se iau de pe plita, se pun intr-un vas, se presara cu sare si se acopera, ca sa se abureasca si sa se ia usor coaja. Ardeii reci se curata de coji si se asaza, unul langa altul, intr-un castron.
Rosiile se coc si ele un pic pe tabla, se jupoaie de piele si se toaca destul de marunt, apoi se adauga usturoiul zdrobit bine, ca pentru mujdei.
In castron, peste ardeii curatati de piele, se pun rosiile, usturoiul, ulei, otet, sare si patrunjelul tocat.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!