Exista multe alimente sanatoase pe care le „distrugem” printr-un proces neadecvat de gatire.
Usturoiul: Pune-l spre sfarsitul prepararii, pentru a-i obtine toti nutrientii si pentru a te si bucura de aroma lui.
Vinetele: Unge feliile de vinete cu ulei de masline si pune-le pe gratar, cate cinci minute pe fiecare parte. Condimenteaza-le apoi dupa pofta inimii.
Spanacul: Pentru a extrage cat mai multi nutrienti din spanac, asociaza-l cu alimente bogate in vitamina C. Fa, asadar, o salata de spanac cu capsuni. Sau cu ardei copti. Sau cu rosii. Toate se potrivesc la gust cu spanacul si sanatatea ta iti va multumi.
Avocado: Daca il gatesti la temperaturi inalte, distrugi beneficiile continute de pulpa sa moale. Mananca-l crud sau gatit pentru foarte putin timp.
Mere: Cei mai multi nutrienti se afla in coaja, asa ca e pacat sa o arunci. Cumpara insa mere organice pe care sa le speli temeinic cu apa din plin pentru a scapa de epsticide.
Capsuni: Nu le gati, caci nu va mai ramane nimic din continutul lor bogat nutritiv. Mananca-le crude.
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.5
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!