Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 super-alimente si modul corect de a le manca

6 super-alimente si modul corect de a le manca
Stiai ca pentru a beneficia de toti nutrientii este recomandat sa adaugi usturoiul la sfarsitul prepararii mancarii? Sau ca spanacul este indicat a se consuma cu alimente bogate in vitamina C pentru a se absoarbe fierul mai usor in organism?


Usturoi
Daca va place usturoiul, obtine mai multe beneficii pentru sanatate adaugandu-l la sfarsitul prepararii mancarii. In acest fel poti beneficia de toti nutrientii pe care ii contine iar mancarea va fi foarte aromata.
Ce poate fi mai bun intr-un zi friguroasa decat o supa de usturoi cu cartofi si cimbru? Cu o aroma speciala si un gust placut, usturoiul este un ingredient care nu lipseste din bucatariile din intreaga lume.
Vinete
Cel mai bun mod de a te bucura de gustul lor minunat este sa ungi feliile de vinete cu ulei de masline, si apoi sa le pui pe gratar timp de 5 minute pe fiecare parte. Presara condimente dupa preferinta.
Spanac
Stii deja ca spanacul este un depozit de substante nutritive valoroase (vitamine si minerale). Pentru a beneficia de toti nutrientii, adauga in salata de spanac alimente bogate in vitamina C precum ardei copti, rosii sau portocale. Toate aceste alimente bogate in vitamina C ajuta la absorbtia fierului in organism.
Avocado
Cele mai multe dintre beneficiile avocado-ului sunt continute in pulpa. Gatirea la temperaturi ridicate distruge aceste beneficii. Incerca sa te bucuri de avocado consumandu-l proaspat, in salata.
In Postul Craciunului ne indreptam atentia catre salate delicioase si consistente cu legume. Va propunem astazi o reteta simpla, extrem de aromata, cu somon afumat si avocado.
Mere
Cele mai multe substante nutritive continute intr-un mar se gasesc in coaja, asa ca este pacat sa o indepartezi. Cel mai bine este sa consumi mere bio. Daca acest lucru nu este posibil, atunci spala-le cu apa pentru a scapa de pesticide.
Iti recomand un desert simplu, necostisitor, cu o aroma extraordinara si care, cu siguranta, va fi pe placul copiilor: mere coapte cu nuca, scortisoara si miere.
Capsuni
Cele mai delicioase fructe, capsunile, au beneficii uimitoare pentru sanatate. Acestea ofera organismului fitonutrienti, vitamine si minerale esentiale. Capsunile sunt suculente si cel mai bun mod este sa le consumi proaspete.
Chiar daca nu este sezonul lor, le poti cumpara din supermarket de la raionul cu produse congelate.

Sursa: care2.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre usturoi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vinete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre capsuni

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0