Ingrediente:
- 300-500 g carne de rata, porc sau vita (cu os),
- 1 morcov,
- 1 radacina de patrunjel,
- ¼ telina,
- 1 ceapa mare,
- 500 g de varza alba,
- 1 ardei gras,
- 500 ml suc de rosii,
- cimbru,
- marar si o frunza de telina,
- sare.
Mod de preparare:
Carnea se taie bucatele, se pune la fiert in 2 l de apa rece cu ½ lingurita de sare. Se fierbe circa 1 ora. Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, se caleste, 2 minute, apoi se adauga in supa. Se pune si varza tocata fin, ardeiul cubulete si o ramura de cimbru.
Cand toate sunt fierte, ciorba se acreste cu suc de rosii si se potriveste cu sare, dupa gust. Se pune si marar si patrunjel tocat. Se serveste ca atare sau se drege. Se poate pregati la fel si fara cane, numai cu zarzavatul calit.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!