Ingrediente:
- 300-500 g carne de rata, porc sau vita (cu os),
- 1 morcov,
- 1 radacina de patrunjel,
- ¼ telina,
- 1 ceapa mare,
- 500 g de varza alba,
- 1 ardei gras,
- 500 ml suc de rosii,
- cimbru,
- marar si o frunza de telina,
- sare.
Mod de preparare:
Carnea se taie bucatele, se pune la fiert in 2 l de apa rece cu ½ lingurita de sare. Se fierbe circa 1 ora. Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, se caleste, 2 minute, apoi se adauga in supa. Se pune si varza tocata fin, ardeiul cubulete si o ramura de cimbru.
Cand toate sunt fierte, ciorba se acreste cu suc de rosii si se potriveste cu sare, dupa gust. Se pune si marar si patrunjel tocat. Se serveste ca atare sau se drege. Se poate pregati la fel si fara cane, numai cu zarzavatul calit.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
