Ingrediente:
- 300-500 g carne de rata, porc sau vita (cu os),
- 1 morcov,
- 1 radacina de patrunjel,
- ¼ telina,
- 1 ceapa mare,
- 500 g de varza alba,
- 1 ardei gras,
- 500 ml suc de rosii,
- cimbru,
- marar si o frunza de telina,
- sare.
Mod de preparare:
Carnea se taie bucatele, se pune la fiert in 2 l de apa rece cu ½ lingurita de sare. Se fierbe circa 1 ora. Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, se caleste, 2 minute, apoi se adauga in supa. Se pune si varza tocata fin, ardeiul cubulete si o ramura de cimbru.
Cand toate sunt fierte, ciorba se acreste cu suc de rosii si se potriveste cu sare, dupa gust. Se pune si marar si patrunjel tocat. Se serveste ca atare sau se drege. Se poate pregati la fel si fara cane, numai cu zarzavatul calit.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
