Ingrediente necesare:
- 1 cutie paste penne din grau integral;
- 2 linguri ulei de masline;
- 700 g dovlecei zucchini, taiati bucatele;
- 250 g dovlecei, taiati bucatele;
- 1 lingura usturoi maruntit;
- 250 g mazare congelata;
- 400 ml supa de pui;
- 350 g rosii cherry;
- parmezan pentru servit.
Mod de preparare
1. Se fierbe apa, se adauga pastele si se prepara conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg pastele si se pun din nou in cratita.
2. Intre timp, se incinge uleiul intr-o tigaie de teflon. Se adauga zucchini si dovleceii si se gatesc timp de 5 minute la foc mediu, amestecand frecvent.
3. Se adauga mazarea si usturoiul. Se lasa pe foc 1 minut. Se adauga supa de pui si se lasa la fiert.
4. Se toarna amestecul de legume peste paste. Se adauga rosiile cherry si se amesteca.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!