Ingrediente:
- 1,7 kg de salau,
- 60 g de morcovi,
- 80 g de castraveti acri,
- 200 g de ciuperci,
- 150 ml de ulei,
- 600 g de sos tomat,
- 6 raci,
- 150 g de masline,
- ceapa,
- lamaie,
- sare.
Mod de preparare:
Pestele se curata, se portioneaza, se spala si se trage putin. Castravetii, morcovii, ceapa si ciupercile se curata, se spala, se taie felii si se calesc in uleiul infierbantat. Dupa calire se sting cu sosul tomat. Se iau de pe foc, se pun intr-o tava, se adauga pestele prajit, maslinele oparite si cozile de raci fierte si curatate, dupa care se introduc la cuptor, timp de 20 de minute. Se serveste rece, cu felii de lamaie deasupra si diferite garnituri de legume.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
