Ingrediente:
- 225 gr. zahar,
- 120 gr. unt,
- 1 ou,
- 1 lingurita cu esenta de vanilie,
- 1/2 lingurita cu bicarbonat de sodiu,
- 180 gr. faina,
- un varf de lingurita cu sare,
- 200 gr. ciocolata maruntita,
- 140 gr. de nuci prajite si macinate.
Mod de preparare:
Lasa cuptorul sa se incalzeasca la 150 de grade C. Amesteca zaharul cu untul pana devin o crema fina, adauga oul, esenta de vanilie si bicarbonatul. Amesteca separat faina cu sarea, dupa care toarna-le peste compozitie. La sfarsit se adauga ciocolata maruntita si nucile.
Formeaza bilute de 5 cm in diametru din aluat si aseza-le pe o tava unsa cu unt, la 10 cm distanta intre ele. Lasa-le la cuptor 15-20 de min, pana cand devin aurii, dupa care le lasi sa se raceasca. Fursecurile cu ciocolata se pot pastra acoperite pana la 3 zile, la temperatura camerei.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!