Ingrediente:
- 600 g mazare din conserva,
- 100 g faina,
- 100g unt,
- 2 cepe mari,
- 8 galbenusuri,
- ½ franzela,
- 100 ml lapte,
- sare.
Mod de preparare:
Ceapa curatata, spalata si taiata pestisori se caleste in jumatate din cantitatea de unt, intr-o oala. Cand s-a calit si faina, se adauga mazarea. Se prajesc putin impreuna si se sting cu 3l de apa (sau supa de oase), o lingurita de sare si se lasa la fiert.
Legumele fierte se strecoara si se paseaza prin sita. Piureul obtinut se pune din nou in oala si se mai fierbe cateva minute. Se ia de pe foc. Se amesteca galbenusurile cu laptele. Se bat cu telul, se subtiaza cu cateva linguri de supa-crema si se toarna in oala.
Franzela se taie crutoane si se pune intr-o tava. Se stropeste cu un pic de unt, se baga tava in cuptor si se rumenesc crutoanele. Se potriveste supa-crema de sare si se serveste cu crutoane si restul de unt, taiat bucatele, pe deasupra.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!