Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Saltele cumparate online? DA, sunt avantajoase!

de Sunt Fericita la 2022-08-24
Saltele cumparate online? DA, sunt avantajoase!
Multi dintre cei care isi doresc o saltea noua se gandesc ca ar trebui sa achizitioneze direct de la magazin. dar astazi exista modalitati mult mai simple de a cumpara produse pentru casa : mobilier saltele, toppere. Daca alegi o firma serioasa, producatoare sau distribuitoare de saltele, vei vedea ca ofertele online sunt foarte variate iar o saltea cumparata direct de pe net devine o alegere foarte avantajoasa. Sa vedem care sunt principalele avantaje pentru care merita sa achizitionezi o saltea online.


Livrare gratuita

Numeroase magazine care comercializeaza online saltele ofera livrare gratuita. In cateva zile lucratoare salteaua aleasa de tine va ajunge direct la domiciliu, la usa ta. Este un avantaj foarte mare mai ales ca in ultima perioada datorita cresterii preturilor combustibilului, tarifele de curierat si de transport au ajuns foarte ridicate.

Mai mult, o saltea este de regula un obiect voluminos chiar si atunci cand este rulat si ambalat in vid. Multe saltele sunt foarte greu de manevrat si este nevoie de 2 persoane pentru le ridica sau cobori. Sunt situatii in care o persoana singura comanda o saltea si este practic imposibil s-o transporte catre casa. magazinele online care comercializeaza saltele ofera o manevrare sigura, corecta, precisa, pentru orice dimensiune a saltelei alese. Atunci cand primesti acasa salteaua nu ramane decat sa o desfaci din rulou si sa o pozitionezi pe pat. este foarte comod sa faci cumparaturi atunci cand beneficiezi de aceasta livrare gratuita. Poti planifica exact ziua si ora la care salteaua ta noua va fi livrata direct la adresa ta.

Preturi excelente

Preturile saltelelor sunt foarte diverse, dar de regula brand-urile de renume inseamna si costuri ridicate avand in vedere ca ofera o calitate superioara. Cele mai noi modele de saltele moderne sunt construite din materiale deosebite,  cu straturi speciale, cum sunt de exemplu saltelele TED, o marca renumita pentru confort si rezistenta.

Magazinele online care comercializeaza saltele propun preturi reduse, au anumite oferte promotionale destinate celor care cumpara direct din site-ul web. Poti avea astfel norocul de a gasi un produs deja redus la un pret foarte convenabil, fata de showroom-urile de saltele. Mai mult, daca iti doresti o anumita saltea, poti urmari pretul online la diferite magazine, fara sa te deplasezi. Pur si simplu stai comod in fata calculatorului si achizitionezi online salteaua dorita. Selectati produse cu reducere, analizati oferte si comparati preturi – totul la un click distanta.

O selectie mai larga de modele online

In magazinele fizice unde gasesti saltele, sunt de regula prezentate doar cateva modele din care trebuie sa alegi. Online insa, poti avea la dispozitie zeci poate chiar sute de modele diferite de saltele, de la o gama foarte larga de furnizori, totul intr-un singur magazin online.
In plus daca nu te-ai decis asupra unui anumit model de saltea si ai nevoie de exemplu de o saltea ortopedica sau una pentru copii, in cadrul unui magazin online poti lua legatura prin chat sau pe mail unul din consultantii specializati ai magazinului. Ei iti vor da toate informatiile necesare, te vor ajuta activ in alegerea saltelei potrivite si sunt mereu la dispozitia ta. Magazinele clasice de saltele au deseori putini angajati bun si nu vei reusi sa afli tot ce iti doresti despre un anumit model de saltea. consilierea online este mult mai eficienta iar achizitia o poti face absolut oricand doresti, chiar si intr-o zi de sarbatoare sau noaptea.  Magazinele online sunt permanent deschise la dispozitia cumparatorilor lor.

Concluzii
 
Asa cum vezi exista o multime de motive pentru care vei putea alege linistit salteaua dorita dintr-un magazin online. Scapi de stres sa economisesti bani si timp iar optiunile sunt mult mai variate. daca totusi primesti salteaua si te razgandesti ai posibilitatea sa efectuezi un retur conform conditiilor contractuale impuse de magazin. nu ramane decat sa-ti alegi modelul preferat si sa te bucuri de livrarea gratuita a saltelei pe care ai achizitionat-o online.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre saltele

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre perne

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre somn

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0