Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Secrete din bucataria restaurantelor pe care NIMENI nu ti le spune

Secrete din bucataria restaurantelor pe care NIMENI nu ti le spune
Secrete din bucataria restaurantelor pe care NIMENI nu ti le spune

Scriitoarea Imogen Edward-Jones a dezvaluit in cartea sa “Restaurant Babylon” secrete din bucatariile restaurantelor. Aceasta ne explica de ce nu e bine sa comanzi “Meniul Zilei” si care sunt “strategiile” patronilor de restaurante.


Te-ai intrebat vreodata ce secrete se ascund in spatele usilor inchise ale bucatariei unui restaurant?
Scriitoarea Imogen Edward-Jones a dezvaluit in cartea sa “Restaurant Babylon” secretele din spatele industriei alimentare, informeaza dailymail.co.uk.
Autoarea prezinta in cartea "Restaurant Babylon" cateva lucruri pe care orice client trebuie sa le cunoasca atunci cand merge sa ia cina in oras. Potrivit scriitoarei, foarte multi clienti comanda “Specialitatea Zilei” sau “Meniul Zilei”, nestiind ca bucatarii sefi folosesc alimente care urmeaza sa expire. Meniul zilei este compus din alimente care trebuie vandute repede inainte sa se altereze.
Nu cere niciodata parerea chelnerului despre meniul pe care vrei sa il comanzi. Iti va spune intotdeauna ca este o alegere excelenta, chiar daca nici ei nu ar manca ceea ce ai ales.
Un alt subiect dezbatut este si cel al vinului servit la restaurant. De multe ori, clientii nu vor comanda cea mai ieftina sticla de vin pentru a nu parea zgarciti. Astfel, ei vor comanda a doua sticla de vin in ordinea pretului crescator, nestiind ca patronii restaurantelor vand un produs de proasta calitate la pretul unui vin de buna calitate.
Scriitoarea precizeaza ca vinul din sticlele pe jumatate consumate va fi vandut a doua zi la pahar.
Clientii restaurantelor trebuie sa stie ca orice mancare ar comanda din meniu va contine saliva bucatarului sef. Acestia folosesc saliva pentru a lipi ornamentele pe farfurie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Culegere pentru invatarea limbii engleze - Fise de lucru practice Clasele 0-IV


Aceasta metoda revolutionara ii permite copilului dvs sa invete la perfectie limba engleza Apelati la aceasta metoda si bucurati-va in scurt timp de progresele spectaculoase ale copilului dvs • fixare profunda a informatiilor • vocabular bogat • exprimare corecta si eleganta exact ca a unui vorbitor nativ de engleza ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Imogen Edwards-Jones, autoarea cartii, mai spune ca mancarurile vegetariene si supele costa foarte putin pentru a fi preparate, insa sunt vandute la preturi foarte mari.
Clientii trebuie sa verifice cu atentie nota de plata pentru ca angajatii restaurantelor pot strecura mancaruri sau bauturi care nu au fost comandate.
De asemenea, se mai precizeaza ca femeile frumoase si vedetele primesc intotdeauna cele mai bune locuri, in timp ce persoanele obeze vor sta la mesele cele mai retrase din restaurant.

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre restaurant

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre clienti

Spune-ne opinia ta despre "Secrete din bucataria restaurantelor pe care NIMENI nu ti le spune"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


5 + 7 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Secrete din bucataria restaurantelor pe care NIMENI nu ti le spune"

Petricã @ 01-Aug-2013
"...Dacã ar fi numai cele succint precitate ar fi foarte bune..."
Szen Iuliu @ 31-Iul-2013
"Nici o afirmatie nu este corecta!!! Conduc un cochet restaurant, cu un meniu absolut atractiv, si variat, dar cele afirmate mai sus sunt putin de prost gust!"
adrian farcas @ 31-Iul-2013
"Regulile acestea sunt valabile in proportie de 90% la restaurantele din Romania, dar in afara tarii nu se procedeaza asa.Restaurantele au Alta politics, isi respects clientii.Dar bineinteles sunt si exceptii, partea buna e ca restaurantele care fac asa nu dureaza mai mult de 6 luni deschise,asta face diferenta intre un restaurant bun si unul rau.eu vorbesc din proprie experienta,am lucrat in Romania si afara ca bucatar.salutari"

Cele mai citite articole

Un studiu efectuat recent in Scotia ne arata ca e bine sa nu luam decizii importante cu stomacul ...
Romancele au fost din nou votate ca fiind cele mai frumoase femei din Europa, de data asta fiind ...
10 orase din Italia sunt pregatite sa iti ofere 25.200 de euro, daca alegi sa te muti. Exista, ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Sensibilitatea si senzitivitatea unei femei Taur,o intrece pe cea a semnelor de apa.De ce?Pt.ca ...
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0