Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele unei tinute business mereu in tendinte

de Sunt Fericita la 2021-05-06
Secretele unei tinute business mereu in tendinte
In mediul business, tinuta pe care o purtam este cartea noastra de vizita. De aceea, trebuie sa alegem cu grija articolele care fac parte din acest cod vestimentar formal, pe care il alegem pentru orice eveniment oficial sau corporate. Daca barbatii nu au nevoie decat de un costum si o cravata, femeile au norocul de a interepta o tinuta business intr-o varietate de forme.


Fiindca tinuta business trebuie sa inspire profesionalism, ai in vedere sugestiile de mai jos, cu ajutorul carora nu poti da gres!

Alege hainele potrivite

Fiind un stil vestimentar aflat la polul opus de cel casual, stilul business este conservator si implica purtarea unor articole specifice. De pilda, poti asocia pantalonii cu o camasa si un sacou. Acelasi sacou poate fi combinat cu fustele midi si o maleta, pentru un look business corect.

 

Daca vrei sa iesi din sfera previzibila si mediul business in care activezi iti permite, printre modelele de tinute de care te poti bucura fac parte urmatoarele articole:

  • Fuste deasupra genunchiului, purtate cu dres
  • Pantaloni ¾
  • Sacouri cu laturi inegale


 

In ceea ce priveste nuantele pentru tinutele business, cele predominante sunt alb, maro, gri, negru sau bleumarin. Tendintele moderne aduc in scena si nuante indraznete de roz, rosu sau galben, care pot fi alese pentru costume, fuste sau rochii business.

 

Din fericire, nu ai nevoie de un buget considerabil pentru a crea tinute business ca la carte. Ia in calcul magazinele de tip outlet, care te ajuta sa economisesti, cu ajutorul pieselor vestimentare moderne. La Fashion House Pallady, gasesti articole unice, care iti ofera feminitate si originalitate atunci cand porti o tinuta business.

Accesorizeaza corect

Tinutele business pot fi accesorizate cu ajutorul elementelor potrivite. In acest caz, se recomanda bijuteriile minimaliste, care sa ofere o nota personala outfitului pe care il porti. Astfel, poti opta pentru un colier simplu si cercei delicati, eleganti si feminini, care sa nu atraga prea mult atentia.

 

Iti place sa porti rochii sau fuste business, alaturi de sacouri croite impecabil? Accesorizeaza tinuta cu bratari cu design simplu, intr-o nuanta delicata. In ceea ce priveste inelele, orienteaza-te catre aceleasi modele clasice, cu design simplu si minimalist. Este important ca bijuteriile pe care le porti la o tinuta business sa fie adecvate, de aceea este indicat sa eviti modelele extravagante, de dimensiuni mari.

 

La o tinuta formala de tipul celei business, se pot adauga si alte accesorii potrivite, precum geanta. Alege genti elegante, confectionate din materiale de calitate precum pielea, unde poti depozita toate obiectele de care ai nevoie. La fel de potrivit este si ceasul de mana, care completeaza perfect o tinuta business pentru femei. Vrei sa oferi look-ului tau o nota ludica si creativa? Opteaza pentru o esarfa colorata, pe care o poti plasa pe bareta gentii, la nivelul gatului sau in par.

Opteaza pentru incaltaminte sobra

Nicio tinuta business nu poate fi completa fara o pereche de pantofi. Desigur, incaltamintea business trebuie sa fie sobra, astfel incat sa se potriveasca cu restul tinutei.

 

Alege pantofii cu toc, insa evita modelele mai inalte de 7 centimetri, care te pot incomoda. In egala masura, lasa deoparte modelele de pantofi extravagante, cu aplicatii sau in nuante intense. Daca nu esti adepta tocurilor, poti opta pentru modele de pantofi fara toc sau modele cu toc jos, confortabile si elegante. Pantofii Oxford, balerinii sau mocasinii sunt ideali intr-o tinuta business si pot fi purtati atat cu rochii, cat si cu fuste sau pantaloni.

 

Creeaza cele mai interesante tinute business, tinand cont de sfaturile noastre, pentru o aparitie fara repros.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0