Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Slabiciunile tale, in functie de zodie

Slabiciunile tale, in functie de zodie
Exista anumite caracteristici ale fiecareia dintre noi care pot fi psue pe seama zodiei. Cel putin asa spun specialistii in domeniu. Fie ca esti o adepta a zodiacului, fie ca nu, o sa vezi ca unele similitudini sunt de netagaduit.


Berbec
Patima pentru putere (in viata sociala, in relatiile personale sau colegiale, in familie sau doar in relatia temporara cu vanzatoarea de bilete de la colt) este cea mai grea povara. Este un semn zodiacal care crede ca are mereu dreptate. Adauga si predispozitia spre alcool si ai in fata o persoana sub un semn de foc atrasa numai de grade mari.
Taur
Taurul innebuneste cand e vorba de bani si de confortul pe care i-l aduc. Cu alte cuvinte, iubirea de lux care ii poate deveni dusman. Fumul de tigara, o mare slabiciune pentru Taur, ii ataca gatul (cea mai sensibila parte a corpului sau).
Gemeni
Gemenii se dau in vant dupa lucrurile noi, dupa frumusetea ascunsa a vietii, dupa senzatii tari. Dupa extravagante.
Rac
Racul nu vrea nici tutun, nici alcool, ci barfe. Sau sa vorbeasca despre tot, oameni si lucruri. Fara a avea intentii rele, nefiind iubitor de conflict, Racul se trezeste insa vorbind despre ceilalti, criticandu-i uneori gratuit. Iubeste mancarurile grase,d esi sufera cu stomacul.
Leu
Leii sunt dependenti de lauda de sine care le coordoneaza viata si ii duce la comportamente incorecte. Este o forma de putere bazata pe nevoia de confirmare a calitatilor proprii. Devine si povara lor cotidiana.
Fecioara
La Fecioara, exista o tendinta naturala catre disciplina. Spre deosebire de toate celelalte zodii, acest semn zodiacal are o doza incredibila de stapanire de sine sau autocontrol. Dar nu se da in laturi de a un pahar sau doua de alcool, cel care inlatura bariere si faciliteaza visarea. Iar dulciurile constituie cea marea slabiciune.
Balanta
Balantele se nasc cu viciul de a se juca cu norocul, propriul noroc, in viata in general. Din cauza predilectiei spre ratarea norocului, Balantele trebuie sa isi controleze pasii ca sa evite repetabilitatea acestui „viciu” care poate lua si forma dependentei de jocurile de noroc. 
Doamnele acestei zodii iubesc mancarea buna si stiu sa o gateasca. Nu trebuie insa sa exagereze si cu mancatul ei.
Scorpion
Scorpionul este o zodie care apreciaza mult activitatea sexuala, tot aici rezidand si viciul lui cel mai mare. Sexul poate deveni dependenta suprema.
Sagetator
Iata si cea mai vicioasa zodie: ar incerca orice, oricand numai sa fie nou, sa fie special si din ce in ce mai mult.
Sagetatorul nu are simtul masurii, caci respecta principiul 'Totul sau nimic'.
Capricorn
Capricornul cauta statut social inalt. Nu banii deci il fac sa se miste, ci functia sau locul in societate.
Varsator
Varsatorii se aseamana foarte mult cu Gemenii, caci iubesc tot ce e nou: o bautura noua, altfel de tigari... Ei iubesc adrenalina si senzationalul. De aici si pericolul care poate fi controlat prin constientizare.
Pesti
Un semn de natura mistica, Pestii cred prea mult in superstitii. Sunt unii nativi ai zodiei care arunca averi pentru a merge la ghicitoare sau pentru a-si cumpara talismane de noroc. Le-o fi chiar asa frica de neprevazut?
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre autocunoastere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodiac

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0