Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stresul ne omoara incet si sigur! Cum il tratam natural

de Ana-Maria Tudor la 2015-04-29
Stresul ne omoara incet si sigur! Cum il tratam natural
O spun din proprie experienta si cu siguranta o stiti si voi. Cu pasi mici, incet si sigur, stresul ne omoara! Ne aduce la disperare, ne inlatura judecata limpede, ne impiedica sa facem lucrurile corect, ne indeparteaza de persoanele din jur.


Orice lucru marunt pentru care facem din tantar armasar conduce la un nivel ridicat de stres. Lipsa serviciilor de care avem nevoie, exact atunci cand avem nevoie de ele, neputinta de a lua deciziile care pe care am vrea sa le luam in mod normal, diferite probleme sau supraincarcarea la serviciu: toate acestea reprezinta motive mai mult sau mai putin generatoare de stres.

E inutil sa spunem celor din jur sa se relaxeze, sa priveasca lucrurile cu mai multa degajare, doar exista o solutie pentru orice problema, atunci cand noi insine ne stresam pentru orice piedica ni se pune, orice usa care ni se inchide, orice intrebare fara raspuns.

Si pentru ca nu putem evita stresul, este indicat macar sa incercam sa il tratam! Atentie! Netratat, stresul poate duce la tulburari grave de sanatate, la afectiuni psihice, aparitia migrenelor si diferite forme iritatii, palpitatii si altele.

Iata cateva remedii naturale care ne ajuta sa ne imbunatatim starea de spirit si sa reducem nivelul zilnic de stres:

Salvia: Este un miracol pentru stare sanatatea noastra psihica si fizica! Relaxeaza, atenueaza stresul, calmeaza nervii, imbunatateste memoria si clarifica proprietatile acesteia.

Rozmarinul: Elibereaza corpul de tensiune, ne ajuta sa gandim si sa privim lucrurile mai limpede, mai clar. Ajuta de asemenea la relaxarea corpului si elimina energiile negative.

Mararul: Proprietatile sale de corectare a digestiei, de amortire si de calmare, ajuta la eliminarea stresului. Problema generala a oamenilor stresati este aparitia ulcerului gastric, iar pentru tratarea sa, mararul este "medicamentul" minune.

Tarhonul: Ofera senzatia de liniste, de tranchilizare si ajuta la eliberarea stresului din organism. Este benefic si pentru persoanele hiperactive, ajuta la calmare si la relaxare.

Musetelul: Reprezinta una dintre cele mai eficiente arme impotriva stresului. Ajuta la o digestie buna si la relaxare si la o odihna mai buna.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 27 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stres

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0