Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Supa de varza pentru slabit - cum sa o prepari acasa

de Sunt Fericita la 2018-11-15
Supa de varza pentru slabit - cum sa o prepari acasa
Cu siguranta ai mai auzit pana acum de dieta cu supa de varza care are rezultate miraculoase in cura de slabire. Nu este deloc complicat sa o prepari singura acasa, tocmai din aceste motiv astazi iti dezvaluim reteta pas cu pas. Iata cum faci supa de varza pentru slabit!


Dieta cu supa de varza se intinde pe o perioada de sapte zile si te ajuta sa scapi de kilogramele in plus acumulate. Nu este deloc greu de tinut, iar portiile pentru fiecare zi le poti pastra in fiecare zi. Pentru supa de varza ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
 
  • Ingrediente. O varza tocata marunt, 6 cepe albe, 12 cepe rosii, 12 ardei grasi tocati, o telina taiata cubulete,  6 catei de usturoi maruntiti, 2 cani de rosii tocate, jumatate de cana de otet balsamic, bulion dupa gust, sucul de la o lamaie si piper dupa gust. Nu este recomandat sa pui sare in supa de varza pentru slabit.

  • Mod de preparare. Este cea mai usoara supa pe care o vei prepara. Toate ingredientele supei de varza pentru slabit se pun intr-un vas mare si se lasa la un foc mediu pana in momentul in care incep sa fiarba. Dupa ce incepe sa fiarba, flacara se lasa la un nivel mic si se mai lasa vasul pe foc pentru inca o ora. 
Dupa ce ai fiert supa de varza pentru slabit, o lasi sa se raceasca si mananci cate o portie din preparat in fiecare zi. 
Supa de varza pentru slabit este un regim in caz de urgent, atunci cand vrei sa scapi repede de cateva kilograme in plus. Este recomandata de fiecare data cand iti este foame deoarece este saraca in calorii, sub 1.000 de calorii, dar este in masura sa ofere un aport suficient de energie. 
 
Pe durata dietei este recomandat sa iti pastrezi un stil de viata sanatos, sa consumi multa apa si sa te odihnesti suficient.  Nu este indicat sa tii o dieta drastica deoarece rezultatele nu vor rezista dupa ce ai incheiat dieta, daca vei incepe sa mananci ce nu trebuie. 
 
Dieta cu supa de varza pentru slabit este una dintre cele mai cunoscute dieta datorita rezultatelor vizibile in scurt timp, asa ca o poti tine oricand simti ca este nevoie si vrei sa scapi de 2 pana la 4 kilograme in plus, in functie de modul in care functioneaza organismul tau.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0