Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ultima dieta de care vei avea nevoie: Dieta in functie de ADN

Ultima dieta de care vei avea nevoie: Dieta in functie de ADN
Esti unica, asa ca de ce nu ar fi si dieta ta la fel? In zilele noastre, exista mai multe companii care promit refacerea totala a aspectului fizic, pornind de la propriul AND.


Se promit transformari importante, in perfecta concordanta cu propria identitate: se calculeaza sensibilitatea la carbohidrati, grasimi si proteine si intensitatea programelor de exercitii fizice.
Mai exact, grupa de sange pe care o ai este indicele primar care determina alimentele pe care le poti manca pentru a fi in cea mai buna forma. Exista anumita alimente care sunt acceptate de anumite grupe de sange. Acelasi lucru este valabil si in cazul exercitilor fizice. Daca mancam ceva ce nu este in concordanta cu structura noastra moleculara, ne imbolnavim. 
Sa luam drept exemplu broccoli. Broccoli are in compozitia sa produse chimice care pot ajuta organismul sa se apere impotriva cancerului. Dar, daca faci parte din acea categorie de 50% din populatie, care nu are gena GSMT1, corpul tau secreta multe astfel de produse chimice, inainte de a avea timp sa faca un bine organismului. Un studiu din 2005 facut de Institutul de Cercetari Alimentare din Marea Britanie a evidentiat faptul ca persoanele care nu au gena GSMT1 trebuie sa manance portii suplimentare de broccoli pentru a obtine beneficii.
Bei cafea in fiecare zi, dar este acest obicei bun pentru oricine? El este bun in functie de ce versiune a genei ai. Gena “rapida” sau “lenta” controleaza modul in care cafeina este defalcata în ficat. Cercetatorii de la Universitatea din Toronto, au constatat ca o persoana cu un metabolism lent, care bea doua-trei cesti de cafea in fiecare zi, este cu 36% mai predispusa la un atac de cord decat o persoana care bea o singura ceasca.
Daca esti interesata, trebuie sa comanzi un kit de testare genetica la domiciliu de la o companie specializata, cum ar fi Interleukin Genetics sau DNAlysis. Cu ajutorul unui tampon pe care il gasesti in interiorul kitului iti freci usor obrajii pentru a colecta o mostra de ADN, iar apoi trimiti mostra inapoi la compania care ti-a furnizat materialul.
Specialistii efectueaza o analiza a celulelor prelevate, urmarind in special acele gene despre care s-a demonstrat ca au legatura cu greutatea si cu metabolismul, iar, cam intr-o saptamana, iti trimit acasa rezultatele impreuna cu o dieta adaptata organismului tau. 
Pe cat de stiintifica si complicata pare, pe atat de sigura am putea fi tentati sa  credem ca este. Sa fie adevarat?
 
 
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gene

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0