Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Unde sa iti scoti iubitul de Valentine's Day. Targuri de cadouri si seri la cinema, in club si la concerte, de Valentine's Day

Unde sa iti scoti iubitul de Valentine's Day. Targuri de cadouri si seri la cinema, in club si la concerte, de Valentine's Day
Indiferent ca tin sa sarbatoreasca sau nu Valentine's Day, bucurestenii pot alege dintre zecile de evenimente pe aceasta tema, de la targuri de cadouri la seri speciale in cinematografe, concerte si petreceri in cluburi, profitand de reducerile speciale.


Multe cluburi organizeaza petreceri de Valentine's Day, cu muzica si alte manifestari speciale, dar si cu reduceri la bar. Acestora li se adauga numeroase concerte, ca cele sustinute de Directia 5 la Sala Palatului si Taxi in Jukebox, in seara de 14 februarie. Concerte pline de romantism se anunta a fi si cele oferite de When Violin Meets Guitar - in Fire Club - si Vogue Quartet si Marius Balan - la Kafeterya.

Nu lipsesc din cluburi petrecerile Anti-Valentine's Day - cu Tapinarii in Club A, pe 14 februarie, E.M.I.L, H8, Up to Eleven si Ska-nk - la Fabrica, pe 18 februarie.

Cantaretul Pepe, care cunoaste o perioada de revigorare a carierei sale, va sustine doua recitaluri cu prilejul Zilei Indragostitilor. Iubitorii muzicii latino il vor putea asculta pe Pepe sambata, de la ora 23.00, in clubul Bamboo din Brasov, si marti, de la ora 23.00, in Bamboo din Bucuresti.

Si pentru ca in februarie se serbeaza iubirea, nu lipsesc nici petrecerile pentru cei aflati in cautarea acesteia. Reteaua sociala Let's Meet organizeaza doua petreceri, "exclusiv pentru singles" in luna indragostitilor. Celibatarii cu varste intre 25 si 40 de ani sunt invitati pe 18 februarie sa petreaca impreuna Ziua indragostitilor, dansand pe ritmurile anilor '80, in timp ce cei cu varste intre 38 si 60 de ani se vor putea distra la petrecerea de Dragobete, pe 25 februarie.

Intre Valentine's Day si Dragobete, in noaptea de vineri spre sambata - 17 - 18 februarie -, The Light Cinema gazduieste o noapte alba cu filme si petrecere. Cu un bilet de 25 de lei/ persoana, pot fi vizionate de-a lungul noptii peliculele "Face toti banii", cu Katherine Heigl, "Descendentii", cu George Clooney, "Jack si Jill", cu Adam Sandler, Al Pacino si Katie Holmes, si "Avem un Zoo", cu Matt Damon si Scarlett Johansson.

Totodata, editura Art sarbatoreste iubirea toata luna februarie, oferind opt pachete speciale cu reducere de 40%, ce includ titluri ca "Madame Bovary", de Gustave Flaubert, "Scrisoare de dragoste", de Mihail Drumes, "Poeme erotice", de E.E. Cummings, "69", de Ion Barbu si Serban Foarta, "Gelozia", de Alain Robbe-Grillet, "Scrieri pornografice", de Boris Vian, "Iubire 13", volum coordonat de Marius Chivu, "Cum sa traiesti cu o sotie necredincioasa", de Alberto Moravia.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre valentine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre indragostiti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre februarie

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0