Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 lucruri care se vor schimba dupa 30 de ani

10 lucruri care se vor schimba dupa 30 de ani
Ai ajuns la 30 de ani. Momentul a sosit mai reepde decat te asteptai, nu? Dupa ce le multumesti tuturor pe Facebook, dupa ce imparti bomboane la serviciu, ajungi acasa si, singura, te loveste "fenomenul". Stai in fata oglinzii si te uiti la laba gastii incipienta din coltul ochilor. Nu te speria insa, caci, desi la aceasta varsta vei simti poate mai multe presiuni decat la 20 de ani, si aceasta decada iti va aduce impliniri neasteptate.


Esti mai atenta la tine ca niciodata si te intrebi: am ajuns in punctul unde credeam ca voi ajunge? Sunt ceea ce trebuie sa fiu? 
Viata incepe sa fie mai complicata, dar iata si vestea buna: TU. Versiunea 3.0 a unei femei mai destepte. De ce? Pentru ca, in timpul urmatorilor zece ai, vei fi fortata si provocata in moduri pe care nu le puteai concepe la 20 de ani. Asta daca esti pregatita sa intri in joc. Si te sfatuiesc sa nu-l refuzi, pentru ca:
1. Iti vei da seama cine esti cu adevarat si de ce ai trecut prin atatea.
Vei reflecta asupra vietii tale si vei putea sa-ti gasesti mai usor drumul care nu coincide cu dorintele parintilor, antrenorilor, profesorilor. Vei sesiza diferenta dintre o greseala, o toana sau o chemare.
2. Te vei lupta sa pui bazele a ceea ce se cheama mostenirea ta pe lumea asta si nu te vei mai teme ca nu ai facut nimic deosebit.
Vei intelege ca vrei sa lasi un semn care sa reprezinte ceva pentru mai multe persoane in afara ta. Vei incepe sa traiesti pentru copii, pentru comunitate si chiar pentru lume ca tot. Si te intrebi cum vei face asta. Iti vei vedea cu ochi mult mai limpezi chemarea.
3. Vei obtine satisfactii nenumarate si te vei frustra dincolo de limite in urma interactiunii cu persoanele de care vei avea grija (sot, copii, parinti, frati, prieteni).
Te vei confrunta cu situatii care te rastoarna, dar vei invata sa te adaptezi schimbarilor de viata si celor care au nevoie de tine. Ceea ce te va transforma, iti va schimba timpul si relatiile. 
4. Vei resimti un stres palpabil aducator de lacrimi in privinta finantelor, dragostei, carierei si familiei.
Vei incepe sa intelegi despre ce vorbeau parintii tai cu ani in urma. Vestea buna este ca acest stres este parte din tesatura vietii si te ajuta sa intelegi si din ce esti tu croita.
5. Te vei dezechilibra, echilibra, dezechilibra iara si tot asa, din cauza rolurilor pe care le ai de satisfacut si pe care le duci pe umerii vietii tale.
Va trebui sa porti multe palarii, sa mergi pe sarma. Aceasta frustrare te va ajuta sa vezi ca ai limite si trebuie sa ti le impui.
6. Viata ta va avea mai mult sens si vei incepe sa vezi dragostea, cariera si familia ca parte din acel scop, in loc de obligatii.
Vezi ca dragostea mare este insotita si de durere, la fel de mare si vei vedea ca merita. 
7. Incepi sa te obisnuiesti cu ideea ca nu vei trai vesnic, pe masura ce incepi sa pierzi oameni dragi tie.
Mortalitatea devine un fapt brutal al vietii si te schimba intr-un mod dureros, dar inspre mai bine.
8. Vei vedea lumea diferit si vei imbratisa lucrurile care te faceau sa fugi cand aveai 20 de ani.
Te ingrijesti mai bine, esti mai creativa si mai atenta la lumea din jurul tau. Ma refer la valori, experiente, obiective si opinii care se schimba. Vei fi tare suprinsa de tine.
9. Vei intelege ca adunarea a cat mai multi prieteni in jurul tau nu este la fel de importanta ca acordarea atentiei celor care sunt in viata ta dintr-un motiv anume.
Relatiile superficiale vor disparea, cele profunde se vor adanci si unii oameni senzationali te vor uimi. Inca iti vei face prieteni si vei vedea ce relatii senzationale se pot crea la aceasta maturitatea la care esti acum.
10. Nu te vei mai simti la fel de tanara si de libera ca la 20 de ani, dar ai picioarele bine infipte in pamant.
Iti va placea sa stai la masa adultilor. Mancarea are gust mai bun. Si stii ce sa-ti comanzi din meniu.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 30 de ani

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre familie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0